pairtick Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Ta płyta wczoraj na głośnikach, jako jedyna, w ogóle nie wchodziła, no po prostu nie brzmiala, a teraz na słuchawkach miód malina! I od czego to zależy...? Sam już nie wiem ale dobrze mieć wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Kto był, to był... i pamięta 😇 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coyote Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W ten poniedziałkowy poranek w pracy w tym momencie takie klimaty przygrywają mi... Tidal https://tidal.com/browse/playlist/44ac37b4-ad13-4fbf-a6dd-60845fc26c14 Spotify 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) a u mnie w pracy przegląd Gentle Giant. Powered by Tidal 🤣🤣🤣 ... i podtrzymuję - o czym była niedawno mowa - te okładki.... To jakiś koszmar! Edytowano 1 godzinę temu przez fp74 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts