soberowy Napisano 10 września Napisano 10 września Staruszek Made in France by PDO. Podoba mi sie okładka, a Tobie @Nowy75? :) 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 10 września Napisano 10 września @soberowyto prostackie,ale wolałbym babeczkę pod parasolem 😁 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 10 września Napisano 10 września 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: @soberowyto prostackie,ale wolałbym babeczkę pod parasolem 😁 Mówisz i masz 😉 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 11 września Napisano 11 września @pairtick i od razu lepiej to wygląda. Kobiety coś w sobie mają,przyjemniej się patrzy...😁 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 11 września Napisano 11 września 7 minut temu, Artur Brol napisał: Twoj on? Ten odtwarzacz? To transport, ładny prawda? Niestety nie mój. Słucham ATC SCM 7, które wpadły do kotła z magicznym eliksirem. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 11 września Napisano 11 września I chyba nawet SACD transport, jesli dobrze pamietam. Bardzo ladny. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 11 września Napisano 11 września Tego dnia, ale 44 lata temu, 11 wrześnie 1981 roku ukazał się album Ultravox "Rage in Eden". Po sukcesie "Vienny" Midge i spółka mieli możliwość pracy nad muzyką bez jakichkolwiek planów i kompromisów. Jest to trzeci album, którego producentem został niemiecki producent Conny Plank - tak to ten od zespołu Kraftwerk… 2 1 Odpisz, cytując
tchocky Napisano 11 września Napisano 11 września 30 lat temu ukazał się ten album. https://tidal.com/browse/album/68735259?u Odpisz, cytując
soberowy Napisano 11 września Napisano 11 września Powrót do rzeczywistości nie musi być wcale taki zły, relaksik 😀 2 Odpisz, cytując
Jarek Ch. Napisano 11 września Napisano 11 września 6 godzin temu, tchocky napisał: 30 lat temu ukazał się ten album. https://tidal.com/browse/album/68735259?u Kurczę, niemożliwe że 30 lat temu... Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 12 września Napisano 12 września A Ja dziś popijam „Red Red Wine”, bowiem tego dnia, ale 42 lata temu ukazał się „Labor of Love” - czwarty album studyjny brytyjskiego zespołu UB40 i ich pierwszy album z coverami… 2 1 Odpisz, cytując
tchocky Napisano 12 września Napisano 12 września Dziś mija 50 lat od premiery tej płyty. 4 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 12 września Napisano 12 września Ależ ten film koncertowy to było wydarzenie! A tu proszę 41 lat już minęło od wydania albumu… 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 12 września Napisano 12 września U mnie takie coś do piwka, pozdrawiam pozostałych trzech fanów Odpisz, cytując
tchocky Napisano 12 września Napisano 12 września I jeszcze jedna rocznica. Dziś mija 45 lat od wydania tego albumu. https://tidal.com/browse/album/81048303?u Odpisz, cytując
Gość Napisano 12 września Napisano 12 września (edytowany) A dziś na streamingu pojawił sie Khmer Live. Jak wynika z zapowiedzi jest to nie tyle po prostu wersja koncertowa, co inspirowana oryginałem. Ciekawe też to, że płytę wydał nie ECM, a Edition Records - mają bardzo ciekawych artystów, z których wielu gości ze swoimi płytami na moich półkach 😄. Ta płyta (Khmer w oryginale) nigdy nie była w mojej bajce ale ta wersja ma szansę to zmienić. Posłuchamy - zobaczymy. Edytowano 12 września przez fp74 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 12 września Napisano 12 września 13 minut temu, fp74 napisał: A dziś na streamingu pojawił sie Khmer Live. Jak wynika z zapowiedzi jest to nie tyle po prostu wersja koncertowa, co inspirowana oryginałem. Ciekawe też to, że płytę wydał nie ECM, a Edition Records - mają bardzo ciekawych artystów, z których wielu gości ze swoimi płytami na moich półkach 😄. Ta płyta (Khmer w oryginale) nigdy nie była w mojej bajce ale ta wersja ma szansę to zmienić. Posłuchamy - zobaczymy. Bylem na koncercie w Bielsku. To była czysta poezja i kapitalne doznania gry mistrza z zespołem Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 12 września Napisano 12 września Słucham sobie ..... i nie podoba mi się ten nowy mix Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 września Napisano 13 września https://en.m.wikipedia.org/wiki/BBM_(band) 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts