zieluwid Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Z Twoich typów, zwróciłbym uwagę na :B&W DM 602 S2 (te są według mnie najlepsze, szkoda, że uszkodzony wysokotonowiec)B&W DM303MISSION M71ASW SONUS S-65GALE 4020Individ ZR 40, to tylko jedna kolumn na sprzedaż. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 B&W DM 602s2 na pewno sprzedadzą się za dużo więcej. A jeśli nawet nie ze względu na pogniecioną kopułkę, to i tak nie brałbym ich pod uwagę. Jakby to nie wpływało na dźwięk... ech szkoda gadać Kiedyś jeden koleś na Allegro sprzedawał trójdrożne kolumny bez jednego głośnika średnio-tonowego. Też pisał, ze to nie wpływa na dźwięk. Ale tu akurat miał 100% rację. Jak czegoś nie ma, to nie wpływa Reszta podobnie jak Zieluwid z tym, że Mission byłyby na końcu stawki.Poza tym przypominam o Monitor Audio, Tannoy m2 i KEF Cresta 2.Gale 4020 odrzuciłbym ze względu na zbity tylny narożnik. Chyba, że Ci to absolutnie nie przeszkadza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Czyli po staremu:DKef cresta 2 mam do kupienia za ok 400 zł , właśnie te :http://allegro.pl/kef-cresta-2-kolumny-ste...3958579874.htmlA M2 ciągle nie widać , odrzucić INFINITY REFERENCE 10? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 M2,5 za to są , chyba że nie chodzi o Tannoye.http://allegro.pl/tannoy-m2-5-pol-roku-gwa...3991874383.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Tak 2.5 są , ale są gorsze od M2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Wiem, że nie jesteś zainteresowany kupowaniem w UK ale dla porządku mamy:-M2 na ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/Tannoy-Mercury-M...=item20dfe9deb3-M2 w komplecie z Rotelem RA931: http://www.gumtree.com/p/for-sale/rotel-ra...kers/1047070235 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 I miałbyś za jednym zamachem sprawdzone połączenie, warto się nad tym zastanowić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 To są licytacje ? Czy ceny kup teraz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Oferta z ebay to licytacja, oferta z gumtree to oferta prywatna (tak jak u nas gumtree lub tablica). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Czyli oferta z gumtree jest kompletna wzmacniacz+głośniki za 90 funtów ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Tak, 90 funtów kosztuje zestaw wzmacniacz+kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Czy byłbyś w stanie mi to sprowadzić ? Czy się tym nie zajmujesz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Sam zamawiasz i opłacasz. eBay to jak np. allegro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Nie , to jest tylko ogłoszenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 MAreve nie zajmuję się sprowadzeniem sprzętu na zlecenie (kupiłem w UK CD ale dla siebie). Natomiast możesz się skontaktować z tą firmą: pomoc-w-zakupach.pl i im to zlecić (napisz maila nawet teraz, żeby spróbowali jak najszybciej zaklepać sprzęt). Koszt sprowadzenia przez tą firmę to (90 funtów za zestaw + 25 funtów za przesyłkę)x1,15. Ewentualnie zapytaj się może jeszcze o koszt zapakowania i przesłania do Polski tutaj: mobi-travel (mail do nich: mobitravel@wp.pl) - może zaoszczędzisz parę złotych.Jeżeli znasz język możesz zająć się tym sam- poradnik tutaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Wysłałem zapytania , zobaczymy co z tego wyjdzie . W jeden firmie odmówili , nie są w stanie tego sprowadzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 W której firmie odmówili? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 wszystkozameryki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 To użyj tych dwóch firm z mojego postu (ja już przećwiczyłem temat parę razy i te dwie są najlepsze). Rozpocznij od mobi-travel - powinni być nieco tańsi. Choć zakupy na gumtree ogólnie są mniej skuteczne niż na ebay (oferta może nie być aktualna) to ten używany sprzęt z ogłoszenia jakoś szczególnie w UK popularny nie jest, więc jest szansa, że ogłoszenie jest aktualne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 (edytowany) Czekamy aż odpiszą , cena jest dobra icon_smile.gifMobi-travel może się tym zająć , proszę powiedz ile to może ważyć łącznie ? Aaa i wymiary. Edytowano 21 lutego 2014 przez RoRo Korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić/poprawić swoją wypowiedź-zamiast pisać jeden post po drugim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013 Napisano 20 lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 M2 ważą 6,2kg para: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic435467.htmlRotel 6kg (na allegro piszą, że 8kg): http://audio-database.com/ROTEL/amp/ra931-e.html3Wymiary masz w linkach (standardowe jak na przesyłkę). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 20 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2014 Koszt ok 30 funtów , jak coś będzie wiadomo to dam znać.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 lutego 2014 Waga tych kolumn, to raczej waga jednej sztuki, a nie pary. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAreve Napisano 21 lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2014 Też mi się tal wydaje .Sprzedający od infinity 10 jest w stanie je oddać za 400 zł . Jeśli nie wyjdzie gumtree , to myślę , że to jest ciekawa oferta :http://allegro.pl/kolumny-infinity-referen...3958490365.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 lutego 2014 Infinity to porządny model - ale jak pisał wcześniej f1angel: "I byle g..... się tego nie napędzi dobrze. "Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts