RoRo Napisano 4 lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 lipca 2015 Cytat Mozna sobie dowolnie zmieniac wymiary na prosbe. Pod warunkiem, że kupujesz u producenta i daje taką możliwość. W przypadku uznanych firm (producentów kolumn i przy okazji też podstawek) zazwyczaj nie ma takiej możliwości.Ewentualnie kupujesz inny model (przykład dość znanych i dobrych standów WAP - choć to oczywiście nie jest to producent kolumn).Proponuje zakończyć dyskusję, która w tym momencie mało co wnosi do tematu - aż autor wątku się wypowie.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 5 września 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 września 2015 Witajcie po czasie,Niestety prześladuje mnie pech w kwestii odtwarzacz CD (SONY X222ES). Przestał czytać płyty. Nie od razu, najpierw tłoczone w domu, a potem tłoczone fabrycznie. Oddałem go do serwisu w którym był wcześniej, serwisant powiedział, że nie założy zamiennika lasera, bo padają i nie da gwarancji na to. Oryginalne ponoć są mega ciężko dostępne (leży w serwisie już miesiąc). Ktoś ma może jakieś doświadczenie?? Wie jaki laser założyć do niego?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 września 2015 Udostępnij Napisano 5 września 2015 Chyba tylko oryginalny. Szukaj. Może na Ebayu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 5 września 2015 Udostępnij Napisano 5 września 2015 Tu chyba autorytetem jest RoRo, a on z tego co wiem uważa że tanie zamienniki laserów Sony też są dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 września 2015 Udostępnij Napisano 6 września 2015 MobyDick - ???A skąd ten pomysł o dobrych, tanich zamiennikach? Jak coś jest tanie, to niekoniecznie jest dobre.Wiadomo, ze oryginały są najlepsze. Zamienniki - są wystarczające (ja nie narzekam).Tanie zamienniki - nigdy tego nie polecałem.Możesz spróbować skontaktować się np. z firmą IMPEL z Legionowahttp://www.lasery-cd.impelshop.com/Mają zamienniki - więc można podpytać o ich jakość oraz o oryginały. A jeśli z zamiennikiem będzie coś nie tak, to masz 6 miesięcy gwarancji, a w firmie nie ma problemów z wymianą wadliwego egzemplarza na inny.Bo np. firma ASWO wspólpracuje tylko z serwisami i sklepami.http://sklep.aswo.pl/logowanie/Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts