Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Mozna sobie dowolnie zmieniac wymiary na prosbe.

Pod warunkiem, że kupujesz u producenta i daje taką możliwość. icon_mrgreen.gif

W przypadku uznanych firm (producentów kolumn i przy okazji też podstawek) zazwyczaj nie ma takiej możliwości.
Ewentualnie kupujesz inny model (przykład dość znanych i dobrych standów WAP - choć to oczywiście nie jest to producent kolumn).

Proponuje zakończyć dyskusję, która w tym momencie mało co wnosi do tematu - aż autor wątku się wypowie.

Pozdrawiam
  • 2 months later...
  • Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
Witajcie po czasie,

Niestety prześladuje mnie pech w kwestii odtwarzacz CD (SONY X222ES). Przestał czytać płyty. Nie od razu, najpierw tłoczone w domu, a potem tłoczone fabrycznie. Oddałem go do serwisu w którym był wcześniej, serwisant powiedział, że nie założy zamiennika lasera, bo padają i nie da gwarancji na to. Oryginalne ponoć są mega ciężko dostępne (leży w serwisie już miesiąc). Ktoś ma może jakieś doświadczenie?? Wie jaki laser założyć do niego??
Napisano
MobyDick - ???
A skąd ten pomysł o dobrych, tanich zamiennikach? Jak coś jest tanie, to niekoniecznie jest dobre.

Wiadomo, ze oryginały są najlepsze. icon_biggrin.gif
Zamienniki - są wystarczające (ja nie narzekam).
Tanie zamienniki - nigdy tego nie polecałem.

Możesz spróbować skontaktować się np. z firmą IMPEL z Legionowa
http://www.lasery-cd.impelshop.com/
Mają zamienniki - więc można podpytać o ich jakość oraz o oryginały. A jeśli z zamiennikiem będzie coś nie tak, to masz 6 miesięcy gwarancji, a w firmie nie ma problemów z wymianą wadliwego egzemplarza na inny.

Bo np. firma ASWO wspólpracuje tylko z serwisami i sklepami.
http://sklep.aswo.pl/logowanie/

Pozdrawiam