zieluwid Napisano 20 listopada 2014 Udostępnij Napisano 20 listopada 2014 Gdybyś zmienił kiedyś zdanie na temat kolumn i szukał lepszych, to się odezwij. Warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gothic8 Napisano 23 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2014 Właśnie zmieniłem zdanie co do kolumn tzn narazie nie robie tych tonsili bo mam mało czasu, chciałbym kupić jakieś używane kolumny na allegro do 200zł, proszę was o pomoc w dobraniu kolumn do amplitunera Technics sa-303 pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 listopada 2014 Nie wiem za ile pójdą te Elacki, ale warto obserwować :http://allegro.pl/elac-el-60-wspaniale-hi-...4800597803.html [ ELAC EL60 ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 listopada 2014 Te ELAC'e EL60 poszły za 225,50zł Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gothic8 Napisano 23 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2014 Niestety za późno :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 listopada 2014 Ja pierdzielę, takie fajne kolumny, trzeba było brać. Cena śmieszna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gothic8 Napisano 23 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2014 No szkoda :/ Muszę czegoś innego poszukać :/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 24 listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 listopada 2014 No to powodzenia, jakby było coś bardziej wartego uwagi w tej cenie, to bym Ci wkleił linki. Byłem pewien, że będzie więcej ciekawych kolumn, ale jedno co jeszcze przykuło moją uwagę, to Cantony. Niestety jakieś zalane, bo cała okleina odchodzi od boków, tak, że dzięki za takie kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gothic8 Napisano 24 listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2014 Nie no takich to nie chcę ;D Szkoda że nie ma nic ciekawego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts