toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Tak.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Laptop yamaha,iYamaha końcówka do kabla,i Kabel jaki do kolumny ,końcówki........ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 laptop -> yamaha jak ktoś już pisał2 RCA -) mini jack (3,5mm)yamaha -> zeusynapisałem że głośnikowy kabel wystarczy 2,5mm kw ( bez wielkiej różnicy jakiego producenta i jaki model) może być grubszy i nie powinien być cieńszy niż 1,5mm kwna początek może być bez zakończeń a zakończenia jeśli chcesz to takie jakie mają terminale głośnikowe te urządzenia (tez pisałem)pewnie wtyki bananoweprzekonasz się jak je będziesz miał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Ok.kupię ale zeby głośnością były lepsze od mojego zestawu 5+ 1 LG.....które naprawdę mają moc... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Jak już ktoś pisał Te Zeusy połkną LG i wyplują tunelem BR Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Naprawde są takie mocne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 2 Zeusy sa jak 4 Altusy 200 na raz Tylko przewidziano je do jeszcze głośniejszego łojenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Aleowiem ci ,ze moje lg ze dobrze grają.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 jak posłuchasz i odczujesz to się przekonasz A jaki to model LG ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Z 2005. R zestaw 4szt kolumny na każdej z tylu napisane jest 200w ,center,subufer,...i wzmacniacz z razem z DVD.Modelu nie pamiętam..są w obudowie plastikowej maja z metr wysokości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 moc jest mocy nie równa na podstawie tego co jest napisane.Widziałem głośniczki komputerowe na których pisało 100W a na ich zasilaczu że jego moc wyjściową to 1W Twój zestaw kina domowego zapewne jest w stanie grac głośno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Jest głośny...nie raz były imprezynz tańcami...i dobrze było.ale chciałbym co w stylu dyskoteki.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Do robienia dyskoteki w domu chyba nic lepszego nie znajdziesz.Ten kombinator z allegro ma w sprzedaży jakieś trochę podobne do Zeusów Magnaty.Podobna budowa . Mają za to kilka głośników wysoko-tonowych.Twierdzi że są lepsze od Zeusów.Mnie wydają się podejrzane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Dam sobie spokój z nimPodesles mi stronkę gdzie najlepiej kupic te tonsile i yamahe... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 To jest na razie podstawa.Wspominałeś wcześniej że myślałeś o kupnie 4-rech kolumn.Chciałeś wydać początkowo na to więcej kasy.Myślę że nie głupim pomysłem było by kupić jako kolumny do słuchania muzyki do tej Yamahy jeszcze Magnaty Quantum 675One powinny mieć znacznie wyższej jakości dźwięk. Pewnie będą grały głośniej niż kino LG ale daleko im w tym do Zeusów.Ten koleś ma je niedrogo. Za to trzeba by je dobrze obejrzeć czy nie sa gdzieś uszkodzone.Jeśli je zamówisz przez internet możesz je zwrócić w ciągu 10-ciu dniOne są do tego naprawdę ładne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Jednak tylko zeusy....szkoda mi kasy.zobacze jak,tombedzie grało..Podeslesz mi jakieś zaufane sklepy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Przez internet i na odległość nawet dobre sklepy mają czasem wtopy.Najlepiej kupować w sklepie do którego możesz wejść, obejrzeć wziąć do domu, a jeśli ci się nie spodoba wtedy zwrócić.Kupujący też nie zawsze są uczciwi Kurierzy często bardzo nieostrożnie traktują przesyłki.Bywa że rzucają delikatnymi przedmiotami.Jeśli ktoś nie umieścił na opakowaniu informacji o tym. Winowajca powinien być nadawca.Jednak to często podraża koszty transportu.Tak naprawdę nie istnieją takie sklepy.Zawsze trzeba uważać i dbać o to abyśmy mogli jak najłatwiej zwrócić uszkodzony sprzęt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Cytat Podeslesz mi jakieś zaufane sklepy... W takich co w każdy piątek kupujesz świężutkie, ciepłe kolumny, wzmacniacze i zawsze od tej samej kobiety... sorry nie mogłem się powstrzymać toyka33 a tak już poważnie to na porównywarkach skąpiec, ceneo itp. są oceny sklepów więc widać że sklep to nie krzak, jak ma kilkaset głosów klientów. Jedank w przpadku dużych kolumn dla własnego spokoju jak masz możliwość, jedź samemu, jak uszkodzą Ci transporcie, będziesz się z miesiąc odbijał - sklep, kurier, a nie kupujesz pluszaka, tylko duże i nie tanie pudła. Cytat Bywa że rzucają delikatnymi przedmiotami.Jeśli ktoś nie umieścił na opakowaniu informacji o tym. To jest wtedy tylko pretekst do testów, chodzenia po ekranach led, rzucania meblami itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Masakra.....Nie wiem .co robić.....Gdzie to kupić... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Yamaha R-N500 (Amplituner stereo sieciowy, czarny)A taki ,chodzi mo o usb Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Cytat Yamaha R-N500 (Amplituner stereo sieciowy, czarny)A taki ,chodzi mo o usb To już nie kupujesz sprzętu na imprezy ? Teraz amplitunerek sieciowy ? Jak piszesz, czy chcesz dopisać coś nowego to dopisz do poprzedniego postu, zrób tak wciskając "edytuj" . Bo tak to wygląda jakbyś sam ze sobą dyskutował, a to źle wróży Cytat Nie wiem .co robić.....Gdzie to kupić... Ojj.Niedobrze . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 To poradz co bys zrobił.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Cytat To poradz co bys zrobił.. Przeczytał to co zostało napisane wcześniej ? Wypisał wniosek urlopowy i pojechał na zakupy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyka33 Napisano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Kawał drogi do wrześni.....Mogą przysłać.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 grudnia 2014 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2014 Powiedz mi tylko do czego ci amplituner sieciowy o sporo niższej mocy ?Skoro źródłem miał być Laptop. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts