Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
No właśnie, problem w tym, że to co byśmy chcieli albo brak albo za morzem icon_smile.gif, trzeba wypośrodkować coś, wybrać najlepszą z możliwych opcji i cieszyć się muzą.
Przy takich zakupach, nigdy na tym nie stracimy bo będziemy mieli fajny dźwięk i będziemy z niego korzystali a z czasem, uzbieramy większą kasę i wtedy na spokojnie zaczniemy poszukiwania, odsłuchy i całą inną procedurę zakupową icon_smile.gif. Poczekaj do wieczora Grześ, zobaczmy co koledzy wymyslą.
Napisano
Kup najpierw jedną rzecz i sprawdź. Jak wyzbędziesz się z domu wszystkiego nawet nie będziesz miał jak sprawdzić, czy ocenić kupionego wzmacniacza. Tak masz możliwośc oceny jak gra i np. jakie kolumny potem kupić w jakim iść kierunku jeśli chodzi o dźwięk.
Napisano (edytowany)
OK. Zaklepane. Kolumny zostają!

halo! halo!! Jestem jestem!! Nie zostawiajcie mnie teraz..!! Edytowano przez RoRo
Korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić/poprawić swoją wypowiedź-zamiast pisać jeden post po drugim.
Napisano
Cytat

Czyli mam zostać przy marantz pm 7200 ?

Jak tak doradził, to pewnie tak ale pokaż mi gdzie go namierzyłeś do kupienia icon_smile.gif, jakiś link lub coś bo te linki co dostałeś to było tylko pokazanie o czym mówimy bo aukcje dawno nie ważne a w jednej nawet całe szczęście, że nie kupiłeś bo kolesia zawiesili po dwóch aukcjach icon_wink.gif. Ile możesz przeznaczyć na ten piecyk ?
Napisano
Czy lepiej zostać przy MARANTZ PM-7200 i potem coś dokupywać czy łapać tę składankę? To nic, że trochę drożej. Kolumny zostaną, a wzmacniacz niech będzie porządny. Potem się będe martwił co dalej. Wzmacniacz chciałbym, żeby naprawdę był ok. Zostanie pewnie znowu na 20 lat. Tylko czy ten MARANTZ PM-7200 będzie miał taka samą jakość dźwięku jak ten z tej składanki?
Napisano
Wszystko OK Grzegorzu ale tu dokładnie policzyłeś ile piecyk i cd ? 2.270, masz takie budżet na ten cel ?

Piecyk : http://allegro.pl/denon-pma-1500-r-super-s...4918985097.html - 1.3.70 zł

CD: http://allegro.pl/denon-dcd1550ar-stan-jak...4912363181.html - 900 ZŁ

Ale czytając opinie Marantz ma je lepsze i lepiej się ludziki wypowiadają o Maranrtz, tak samo piecyk jak i cd.

Jak masz taki budżet, to ja bym tu powalczył bardziej :
http://allegro.pl/acoustic-energy-aelite-3...4909841251.html

Masz wszystko w jednym i nie musisz już nic później długo kombinować bo i tak chciałeś głośniczki icon_smile.gif.
Napisano
Nie tragizuj bo opcji jest kilka, określ dokładnie budżet i nie poddamy się !! znajdziemy i będziesz happy icon_smile.gif ale może warto zrobić akcje - zastaw się a postaw się - i powalczyć o zestaw który Ci podałem w linku, dobra cena, dobry kompletny sprzęcik i masz spokój na lata i buśka się cieszy icon_smile.gif, pomyśl icon_smile.gif.
Napisano
Cześć,

Jestem tutaj nowy ale myślę, że Grzegorz39 powinien określić swój maksymalny budżet, sprecyzować czego szuka (wzmak, kolumny, cd), następnie napisać do moderatora RoRo z prośbą o zmianę tytułu wątku (np. na "Używany zestaw za 1500zł") i wtedy się dyskusja rozpocznie na dobre z udziałem większej liczby userów.

A tak nawiasem, tutaj jest Marantz PM7200 za 50 euro (choć opis tej oferty jest trochę zagmatwany, bo w treści właściciel pisze z kolei, że za 120 euro; ale to i tak mniej niż 900zł):
link.