Zzztom Napisano 22 lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 lutego 2016 Jaki wzmacniacz proponujecie do tych kolumn budżet 1500 2000 Dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 lutego 2016 Witaj,spójrz na dwa wzmacniacze, które wykorzystają potencjał kolumn - NAD C356 BEE oraz BC Acoustique EX-322.1.Zapraszam jednak serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oraz oferty finansowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malipczuk Napisano 22 lutego 2016 Udostępnij Napisano 22 lutego 2016 Jaki wzmacniacz proponujecie do tych kolumn budżet 1500 2000 Aby móc doradzić wzmacniacz, musielibyśmy wiedzieć przede wszystkim jakiej muzyki słuchasz. Z propozycji podanej przez Q21 w ciemno wziąłbym NAD'a ale to tylko moja decyzja : ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zzztom Napisano 22 lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2016 Muzyka to rock rmb i rap pokój wielkości Ok 27m2 plus otwarta kuchnia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 lutego 2016 NAD 356 BEE.Z czym słuchałeś przed zakupem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zzztom Napisano 23 lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2016 Nie słuchałem kupiłem w ciemno bo cena była atrakcyjna ale i nie jestem specjalnie wyczulony na każda nutkę niech zagra to czysto z fajna scena i bassem 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 lutego 2016 No to weż tego NADa dobrze się zgra z kolumnami Polka. Bas będzie mięsisty i obszerny.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 25 lutego 2016 Udostępnij Napisano 25 lutego 2016 Oczywiście dużo lepszy dźwięk uzyskasz kupując wzmacniacz z drugiej ręki. Propozycje salonów audio są oczywiście niezłe, ale oni sprzedają tylko to co mają i to nowe.Nie wiemy także jaki rodzaj dźwięku preferujesz. Można by Ci wówczas lepiej pomóc. To co napisałeś o dźwięku, to trochę mało.Ale i tak jeśli nawet tylko tyle wiesz, to wzmacniacz można znaleźć lepszy. Źródło z jakiego będziesz korzystał i okablowanie systemu także ma spore znaczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts