Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Zdecydowanie popieram f1angel , przez to tak naprawdę zbieram olbrzymie informacje, mogę zacząć czytać o danych markach, przyglądać się na aukcjach co i za ile "chodzi", dokształcać się w tym temacie, jednym słowem przygotowywać się do docelowego zakupu. A moim zdaniem to na pewno nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, może jedynie pomóc icon_wink.gif Jest na to trochę czasu, a lepiej aby było to wszystko na spokojnie przemyślane.
  • Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
Czytać można - tu oczywiście oboje macie racje.
Zresztą Domi ma już parę nowych firm do "oswojenia" icon_cool.gif
Miałem na myśli coś innego: jak się zdarzy świetna okazja, a nie będzie wolnej gotówki - to żal icon_mad.gif

A tak odnośnie nowych tematów - to np. proponuje również poczytać o wzmacniaczach hybrydowych (tranzystorowy wzmacniacz z lampowym przedwzmacniaczem), bo w tej cenie też już można będzie coś wybrać.

Pozdrawiam
Napisano
Cytat

Miałem na myśli coś innego: jak się zdarzy świetna okazja, a nie będzie wolnej gotówki - to żal icon_mad.gif

A tu masz rację. Jak to się mówi: "Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal".
Ale trudno. Przynajmniej będzie jakieś rozeznanie.

Cytat

A tak odnośnie nowych tematów - to np. proponuje również poczytać o wzmacniaczach hybrydowych (tranzystorowy wzmacniacz z lampowym przedwzmacniaczem), bo w tej cenie też już można będzie coś wybrać.

Oczywiście, wzmacniacze hybrydowe jak najbardziej. Albo wzmacniacze dzielone, czyli przedwzmacniacz i końcówka mocy.