Domi Napisano 11 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2016 Zdecydowanie popieram f1angel , przez to tak naprawdę zbieram olbrzymie informacje, mogę zacząć czytać o danych markach, przyglądać się na aukcjach co i za ile "chodzi", dokształcać się w tym temacie, jednym słowem przygotowywać się do docelowego zakupu. A moim zdaniem to na pewno nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie, może jedynie pomóc Jest na to trochę czasu, a lepiej aby było to wszystko na spokojnie przemyślane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 11 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2016 Czytać można - tu oczywiście oboje macie racje.Zresztą Domi ma już parę nowych firm do "oswojenia" Miałem na myśli coś innego: jak się zdarzy świetna okazja, a nie będzie wolnej gotówki - to żal A tak odnośnie nowych tematów - to np. proponuje również poczytać o wzmacniaczach hybrydowych (tranzystorowy wzmacniacz z lampowym przedwzmacniaczem), bo w tej cenie też już można będzie coś wybrać.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 11 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2016 Dzięki RoRo za kolejną ważną infromacje Już trochę tego mam więc teraz nic tylko czytać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2016 A jak będą pieniądze , będzie można zacząć śledzić aukcje na portalach . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 11 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2016 Cytat Miałem na myśli coś innego: jak się zdarzy świetna okazja, a nie będzie wolnej gotówki - to żal A tu masz rację. Jak to się mówi: "Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal". Ale trudno. Przynajmniej będzie jakieś rozeznanie. Cytat A tak odnośnie nowych tematów - to np. proponuje również poczytać o wzmacniaczach hybrydowych (tranzystorowy wzmacniacz z lampowym przedwzmacniaczem), bo w tej cenie też już można będzie coś wybrać. Oczywiście, wzmacniacze hybrydowe jak najbardziej. Albo wzmacniacze dzielone, czyli przedwzmacniacz i końcówka mocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts