artek687 Napisano 12 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2016 Witam, posiadam zestaw 5.1 ( 4x Jamo E610 + głośnik centralny Jamo + Jamo sub e6 ) - potrzebuję teraz zakupić amplituner do którego będę mógł podłączyć ten zestaw, oraz urządzenia takie jak PS4, Bluray oraz dekoder przez HDMI oraz wyjść obrazem przez HDMI do projektora Optoma HD141X.Czy możecie mi podać model amplitunera który będzie się nadawał, do ok. 2000zł ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2016 Witaj,Nowy czy używany? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 13 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 czerwca 2016 Raczej nowy dlatego ze będę miec gwarancje. Używany wchodzi w grę jesli istnieją modele ktora maja nisku % awaryjności. Podsumowując w grę wchodzi nowy, używany jeszcze na gwarancji lub pogwarancyjny ale malo awaryjny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2016 Do 2000 zł z nowych. Onkyo 545 lub jeśli się uda 646.Yamaha 679 i masz nowy z pełną gwarancją.W razie wycen lub pytań zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2016 Dzień dobry.Biorąc pod uwagę konfigurację Twoich kolumn, zdecydowanie najlepszym rozwiazaniem będzie amplituner Onkyo TX-NR646 (http://q21.pl/onkyo-tx-nr646.html). To mocny i dobrze wyposażony amplituner, który brzmieniowo powinien Cię w pełni usatysfakcjoniwać. Finansowo z rabatem forumowym i przy rezygnacji z dodatkowych gratisów zbliżymy się do założonego budżetu.Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2016 Artek687 sluchales już czegoś? Na cis się zdecydowałes? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 17 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2016 Zakupiłem Onkyo 646 w cenie 2050zł brutto w Q21 Cytat Artek687 sluchales już czegoś? Na cis się zdecydowałes? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 17 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2016 No i dobrze, że kupiłeś Nie ma to jak rozsądny wybór oraz skorzystanie z forumowych porad i rabatów ...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 21 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2016 Czy te kropki na końcu oznaczają że zrobiłem błąd ? Cytat No i dobrze, że kupiłeś Nie ma to jak rozsądny wybór oraz skorzystanie z forumowych porad i rabatów ...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2016 Co Ty chcesz od kropek Po prostu pochwaliłem Ciebie, że w prawidłowy sposób skorzystałeś z naszego Forum:pierw konkretne pytania,potem porady i dopytywania,a na koniec rabat w firmie i zakup. Zacząłeś od pytania o nowy zestaw kd za 2 tysiące (składający się przeciętnego, najniższego amplitunera Onkyo i kiepskich kolumn)...W ciągu 3 miesięcy rozłożyłeś zakup na etapy i trochę dozbierałeś.Kupiłeś w bardzo dobrej cenie używany, firmowy i całkiem niezły zestaw kolumn z subem i tanim amplitunerem Yamahą oraz CD, a potem nowy amplituner (skoro zależało Ci na pełnej gwarancji).Wydałeś parę stówę więcej, a masz nowy i całkiem dobry amplituner z potrzebnymi Ci złączami i funkcjamiZostawiłeś sobie CD Harmana jak sugerowałem?A jak przemyślenia i odsłuch po zakupie amplitunera- jesteś zadowolony?Masz już wszystko porządnie rozstawione?PozdrawiamPS. Krótko mówiąc: chyba warto było poczytać i skorzystać z rad na naszym Forum, nieprawdaż? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 21 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2016 Pierwsze wrażenie bardzo ok Kończę remont pokoju, rozmieszczę kolumny wyreguluje załączonym mikrofonem i się pochwalę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2016 A jak CD Harmana i dwa miesiące używania tych Jamo 5.1 z podstawową Yamahą?Mam nadzieję, że kolumny odsuniesz trochę od ścian?PozdrawiamPS. Nie cytuj całych wypowiedzi poprzednika, bo się robi śmietnik i muszę (ja albo inny moderator) usuwać niepotrzebne fragmenty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 21 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2016 Kolumny odsunę od ścian ok 30cm i będą na metrowej podstawce z drzewa. Jamo kupiłem bez amplitunera i bez CD harmana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2016 Onkyo 646 to dobry amplituner. Będziesz z niego zadowolony. Prawidłowe rozstawienie kolumn da Ci też dobry dźwięk w stereo.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek687 Napisano 18 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2019 Cześć ! Wracam do Was po ponad 3 latach ;-D Z mojego zestawu jestem jaknajbardziej zadowolony, poza drobnymi mankamenami wzmacniacza (czasem nie chce się połączyć przez blueetoth przez co nie mogę zarządzać nim przez aplikacje). Potrzebuję teraz aby mi polecić wzmacniacz stereo do którego podłącze 2x Jamo E610 + ew. Jamo sub e6. Budżet na wzmacniacz to max 800zł więc celuje w sprzęt używany. Czy jesteście w stanie coś polecić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2019 Sterowanie przez aplikację nie ma nic do bluetooth. Aplikacja kaczy się przez sieć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts