rafal15vs Napisano 29 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2016 mam krutkie pytanie odnośnie subwoofera http://www.electronic-star.pl/Ibiza-aktywn...-800-W_i245.htm ile ma watt ten głośnik i ile rms jest napisane 800 wat ale czy dotyczy to głośnika czy wzmacniacza i czy jest dobry bass z tego ma służyć mi w pokoju Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2016 Co Ty chcesz zrobić z taką "krową" w pokoju?Przecież wyraźnie jest napisane, że to subwoofer estradowy!PozdrawiamPS. A poza tym: chodzi Ci zapewne o bas, bo "bass" to co innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal15vs Napisano 29 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2016 (edytowany) ehhh -.- no to inaczej ...... ten subwoofer zrobi roz... (*) l w pokoju czy nie ?? lepiej ??? Edytowano 29 czerwca 2016 przez RoRo Usunąłem nieodpowiednie słownictwo (*) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 29 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2016 Tak, zrobi "roz...." . Chociaż z muzyką to nie będzie miało nic wspólnego, no ale nie o to Ci przecież chodzi jak widać Raczej na tym forum nie stosuje się wulgarnych słów. To tak na przyszłość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal15vs Napisano 29 czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2016 heheheheh no i dziękuje uzyskałem odpowiedź ;D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2016 Z okien wylecą szyby, kolumn głośnikowych nie będzie w ogole słychać no ogólnie czad grania.Czystość przekazu i jazda na maksa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts