Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Jestem zainteresowany zakupem nowego kina domowego, cena max 3200. Kino musi być dostępne w sieciówkach ze względu na zakup na raty. Kino będzie bardziej używane do słuchania muzyki i sporadycznie do oglądania filmów na komputerze, który jest podpięty do telewizora Samsung UE40J5100.Kino chciałbym podłączyć do telewizora, komputera z telewizorem i komputera z monitorem, jeśli jest taka możliwość.
Napisano
Witaj,

Sprzedaż na raty nie jest wyznacznikiem zakupu w sieciowkach pamiętaj o tym. Jeśli koniecznie chcesz tam kupić zapytaj tam o pomoc. Doradza Ci z tego co mają.

W pierwszej kolejności jeśli chodzi o podłączenie to nie ma żadnego problemu wz,ydtko może być że sobą spięte.
Druga sprawa, jeśli piszesz o słuchaniu muzyki głównie to wziąłeś pod uwagę zakup stereo?
Zagra to lepiej po prostu tylko bez efektów kinowych.

Co do zestawów kinowych z nowych to moja propozycja to Yamaha 481 lub onkyo 545 z kolumnami quadral quintas 6500
Co do systemu stereo
Amplituner onkyo 8130 z kolumnami para magnat shadow 207.

W razie pytań lub wycen zapraszam
Napisano
Głównie chodzi mi o amplituner, kolumny głośnikowe i subwoofer, w a w przyszłości dokupienie odtwarzacza blue-ray. Faktycznie nie musi być kupowany w sieciówce, by można było kupić na raty. Proszę o propozycję zestawów, z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
Napisano
Może napisz zapytanie jak należy ( jak -zakładka" pierwsze posty") to chociaż jakiś sklep Ci odpowie.
Generalnie jak planujesz słuchać muzyki na zestawie do kina to słaby pomysł, albo przynajmniej budżet 2-3 razy za mały.
Napisano
Dzień dobry.
Budżet nie jest duży, nie daje wielkiego wyboru dobrych jakościowo zestawów. Z mojej strony proponowałbym zestaw, oparty na bardzo dobrym amplitunerze Denon AVR-X1300W oraz zestawie kolumn 5.1 polskiej marki STX. To uniwersalny zestaw, przyzwoicie grający także w stereo, moim zdaniem zdecydowanie najlepsza opcja w danym budżecie. W naszym salonue możesz zakupić powyższy zestaw poprzez raty on-line przez BNP Pariba lub Credit Agricole.

Zapraszam serdecznie, w rzepaku pytań oczywiscie służę pomocą.