B11 Napisano 9 października 2016 Udostępnij Napisano 9 października 2016 Jaki wzmacniacz polecacie do odtwarzacza CD Naim Nati 5i i kolumn Dynaudio Excite X14? Pokój 12m2. Muzyka odtwarzana u mnie to wszystkie style, ale w większości głównie Rock. Moje typy wzmacniaczy to teraz Roksan Caspian MK 1 i 2 oraz Musical Fidelity A3. Jesli znacie jakies modele wzmacniaczy nieoszczędne w niskich partiach dźwiękowych na które warto zwrócić uwagę to dajcie znać. Może jakieś wzmacniacze stereo z DAC bo sporo z komputera odtwarzam . Na koniec, jaki z tych dwóch wzmacniaczy wymienionych powyżej lepiej sprawdziły by sie w muzyce rock/metal ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 października 2016 Udostępnij Napisano 9 października 2016 Jest tylko jeden właściwy. Naim Tak sobię myślę, że do tych Exitów to nait5 Ci spokojnie wystarczy. Później długo , długo nic i można myśleć o Myryadzie z240.Jakiś wyższy Naim będzie również dobry i dodatkowo w przyszłości będziesz mógł go upgradować ale wskakujemy już na inną półkę cenową niż wymienione przez Ciebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 9 października 2016 Udostępnij Napisano 9 października 2016 Roksan zagra bardziej uniwersalnie.Naim jest bardzo dobry do rocka, ma fajny drive. Ale w spokojniejszych gatunkach trochę narzuca własne tempo.Musical Fidelity raczej nie do rocka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 października 2016 Udostępnij Napisano 10 października 2016 Musical nie.Caspian m1 tak, naim tak chodź tu nie spotkałem się aby łatwo je było dostać. Roksan k2 ostatnio był w tej cenie. Warto.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts