1Ender Napisano 13 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2017 A Ty się @Kraft tak nie dziw, bo może nie mam takiego osłuchania jak Ty. A zamiast się dziwić (wyśmiewać) spróbuj wyjaśnić. Każdy słyszy inaczej! Nie wszystko jest czarne lub białe. Chyba, że dla Ciebie! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 13 września 2017 Udostępnij Napisano 13 września 2017 20 minut temu, 1Ender napisał: tak jakby za bardzo delikatną mgłą. Tak jakby nie do końca był czysty i klarowny dźwięk Dobrze kombinujesz ? Ja tak właśnie rozumiem brak w tym paśmie, o którym wspominałem. Wycofana średnica i granie skrajami pasma, to chyba najczęstszy problem budżetowych kolumn. A wyższa średnica to dla mnie zakres 1,5-2 kHz, czyli na przykład górna część pianina, jakieś cymbałki, itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts