lexuZ Napisano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2017 Witam, jestem tu nowy i od razu zaznaczę, że nie jestem pewny czy wybrałem właściwy dział dotyczący mojego zapytania. Przejdę do pytania, posiadam wzmacniacz Pionner sx20 oraz odtwarzacz Pioneet PD-10 mam wątpliwości czy jest możliwość dokupienia jakiegoś adaptera bądź cokolwiek podobnego działającego na zasadzie takiej aby móc połączyć któryś wzmacniacz/odtwarzacz przez Bluetooth do laptopa, tak aby bezpośrednio po włączeniu muzyki na laptopie była ona odtwarzana na głośnikach. Z góry dziękuje za odpowiedź, w razie pytań pozostaje do Państwa dyspozycji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2017 Jest parę takich urządzeń, podłącza się takowy odbiornik pod któreś wejście RCA, ma ustrojstwo swój zasilacz , a potem parujesz z bth w laptopie i gra. Niemniej jak zależy Ci na jakości i wygodzie lepiej dołożyć pare zł i kupić używany odtwarzacz sieciowy. Podepniesz pod niego pendriva i będzie i lepiej i wygodniej niż wątpliwa zabawa z pctem po bth. Jak jednak koniecznie pc i stoi on blisko wzmacniacza to lepiej wyjść z muzyką po usb do daca i potem w wzmacniacz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2017 Dzień dobry. Mozesz dokupić adapter Bluetooth i podłączyć go do wzmacniacza. Jeśli zależy Ci na dobrej jakości dźwięku, spójrz na NuForce BTR-100, który w Twoim systemie sprawdzi się bardzo dobrze. Zapraszam na prezentację do naszego salonu, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2017 Taka funkcjonalność zapewni ci Philips za 130 zł. Odbiornik bt i to wszystko. I tak przesylasz przez Bt gdzie jakość jest ograniczona. Spokojnie ci wystarczy. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts