Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, jestem tu nowy i od razu zaznaczę, że nie jestem pewny czy wybrałem właściwy dział dotyczący mojego zapytania. Przejdę do pytania, posiadam wzmacniacz Pionner sx20 oraz odtwarzacz Pioneet PD-10 mam wątpliwości czy jest możliwość dokupienia jakiegoś adaptera bądź cokolwiek podobnego działającego na zasadzie takiej aby móc połączyć któryś wzmacniacz/odtwarzacz przez Bluetooth do laptopa, tak aby bezpośrednio po włączeniu muzyki na laptopie była ona odtwarzana na głośnikach.

Z góry dziękuje za odpowiedź, w razie pytań pozostaje do Państwa dyspozycji ;)

Napisano

Jest parę takich urządzeń, podłącza się takowy odbiornik pod któreś wejście RCA, ma ustrojstwo swój zasilacz , a potem parujesz z bth w laptopie i gra.

Niemniej jak zależy Ci na jakości i wygodzie lepiej dołożyć pare zł i kupić używany odtwarzacz sieciowy. Podepniesz pod niego pendriva i będzie i lepiej i wygodniej niż wątpliwa zabawa z pctem po bth.

Jak jednak koniecznie pc i stoi on blisko wzmacniacza to lepiej wyjść z muzyką po usb do daca i potem w wzmacniacz.

Napisano

Dzień dobry.

Mozesz dokupić adapter Bluetooth i podłączyć go do wzmacniacza. Jeśli zależy Ci na dobrej jakości dźwięku, spójrz na NuForce BTR-100, który w Twoim systemie sprawdzi się bardzo dobrze.

Zapraszam na prezentację do naszego salonu, w przypadku pytań oczywiście służę pomocą.