Gość Napisano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2017 Wszystkie zensory tak mają to jest membrana z celulozą, wizualnie tak ma być to nie żadne rysy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2017 Tak jak pisze Sanwing, te "ryski" wynikają z rodzaju materiału z jakiego są wykonane membrany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2017 To nie są ryski :). Może sobie o nich poczytaj. http://audio.com.pl/testy/stereo/zespoly-glosnikowe/501-dali-zensor-7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 maja 2017 Udostępnij Napisano 2 maja 2017 Jako branża potwierdzam wszystkie tak mają I odkąd model zensor 7 jest w produkcji to nie kojaze aby cis się w nim zmieniło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 3 maja 2017 Udostępnij Napisano 3 maja 2017 Za 2,5k kilkuletnie Zensor 7 to nie jest dobra cena. Nowe można było kupić wtedy za niewiele więcej. Jak już myślisz o używanych kolumnach, to za podobną kwotę dostaniesz kolumny, które nie kosztowały nowe 3,5-4 tys. tylko np 6-8 tys, o klasę lub dwie lepsze. Oczywiście starsze niż 3-4 letnie, ale przy kolumnach za większe pieniądze jest małe ryzyko, że były katowane na techno przez jakiegoś młodzieniaszka. A ryzyko zepsucia się identyczne jak w przypadku tych Zensorów bez gwarancji, czyli raczej bardzo niewielkie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 maja 2017 Udostępnij Napisano 3 maja 2017 Myślisz że parę lat temu młodych było stać na kolumny za 8000? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śruba Napisano 8 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 maja 2017 Dnia 3.05.2017 o 02:09, don napisał: Za 2,5k kilkuletnie Zensor 7 to nie jest dobra cena. Ostatecznie wynegocjowałem cenę 2250 pln za ten zestaw. Jeszcze nie ich nie odebrałem ale ogólnie na mnie czekają. Trochę nie zrozumiałem stwierdzenia, że to nie jest dobra cena, skoro jeden nowy głośnik kosztuje 1999pln. Przecież wiadomo, że nikt nie odda ich za darmo i ile miałyby kosztować żeby to była dobra cena??? Znalazłem się tutaj ponieważ bazuję na waszym doświadczeniu i skoro mogę mieć kolumny lepszej jakości w tej cenie to poproszę o propozycję za czym mam się rozglądać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 maja 2017 Udostępnij Napisano 10 maja 2017 Jeśli stan jest idealny to jest to dobra cena. To dość rozchwytywany model. Może być tak że z czasem odsprzedaż go w tej samej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 12 maja 2017 Udostępnij Napisano 12 maja 2017 Dnia 8.05.2017 o 18:57, śruba napisał: Ostatecznie wynegocjowałem cenę 2250 pln za ten zestaw. Jeszcze nie ich nie odebrałem ale ogólnie na mnie czekają. Trochę nie zrozumiałem stwierdzenia, że to nie jest dobra cena, skoro jeden nowy głośnik kosztuje 1999pln. Przecież wiadomo, że nikt nie odda ich za darmo i ile miałyby kosztować żeby to była dobra cena??? Znalazłem się tutaj ponieważ bazuję na waszym doświadczeniu i skoro mogę mieć kolumny lepszej jakości w tej cenie to poproszę o propozycję za czym mam się rozglądać. Kilka lat temu można było kupić poniżej 3 tys. nowe. Za 2250 odsprzedasz raczej bez problemu, ale jak chcesz mieć dużo lepszy dźwięk to nie patrz na prawie nowe kolumny tylko nieco starsze, które kupisz za ułamek ceny nowych a nie za ponad połowę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts