lary7 Napisano 10 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2017 hegel h80 (cd, tv, pc) 15m2 jazz pop brak możliwości odsłuchu _____________________ pojedynek: XAVIAN Neox 1 vs STUDIO 16Hz Canto One _____________________ zależny mi na dobrej scenie, łagodnej górze oraz jak najniższym dole. Pomóżcie Panowie z wyborze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2017 X Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2017 53 minuty temu, lary7 napisał: zależny mi na dobrej scenie, łagodnej górze oraz jak najniższym dole. Do powyższych wymagań powinny też dobrze pasować Pylon Audio Diamond Monitor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2017 Witaj, A czemu nie masz możliwości odsłuchu? Mogę Ci wypożyczyć do domu przecież Studio 16HZ, sprawdzisz i będziesz wiedział. Obie konstrukcję są udane. Chodź dołóż troszkę a po rabatach dla forumowicza dostaniesz Canto Grand. Pozostaje do dyspozycji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts