kresmok Napisano 20 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2017 chce sie dowiedziec czy jest mozliwosc podłączenia np 8 głosników do np amplitunera lub wzmacniacza a potem do komputera i zeby kazdy głośnik grał tak samo co mam kupic ? chodzi mi oto ze jak odpale na yt muzyke to chce słyszeć muzyke tak samo głosno we wszystkich głosnikach tak samo , a jak leci film to przełaczyć i miec 7.1 np znalazłem takie cos czy to jest to czy cos innego http://allegro.pl/promocja-8-kolumn-wzmacniacz-mp3-usb-radio-fv-i6054961399.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasny Napisano 20 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2017 (edytowany) A co chcesz uzyskać? Dlaczego 8 głośników, a nie dwa, czyli stereo lub 20? Edytowano 20 czerwca 2017 przez jasny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kresmok Napisano 20 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2017 1 godzinę temu, jasny napisał: A co chcesz uzyskać? Dlaczego 8 głośników, a nie dwa, czyli stereo lub 20? chce żeby wszystkie grały tak samo mają dawac taką samą głośność ma zamioar kupic 7 głośników Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PromatAudio Napisano 21 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2017 Musisz kupić amplituner kinowy 7.1 Jest tryb all channel stereo i wtedy grają wszystkie jednakowo. To co wkleiłeś nie nadaje się do kina. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2017 Tylko takie rozwiązanie będzie kosztować znacznie więcej niż zestaw z linku. Rozumiem że szukasz tego do nagłośnienia knajpki? Tego typu wzmacniacze jak z linku ci wystarcza. Ale jednak musisz zastosować inne głośniczki. Coś pokroju taniej linii magnat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts