kresmok #1 Napisano 20 czerwca 2017 chce sie dowiedziec czy jest mozliwosc podłączenia np 8 głosników do np amplitunera lub wzmacniacza a potem do komputera i zeby kazdy głośnik grał tak samo co mam kupic ? chodzi mi oto ze jak odpale na yt muzyke to chce słyszeć muzyke tak samo głosno we wszystkich głosnikach tak samo , a jak leci film to przełaczyć i miec 7.1 np znalazłem takie cos czy to jest to czy cos innego http://allegro.pl/promocja-8-kolumn-wzmacniacz-mp3-usb-radio-fv-i6054961399.html Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasny #2 Napisano 20 czerwca 2017 (edytowany) A co chcesz uzyskać? Dlaczego 8 głośników, a nie dwa, czyli stereo lub 20? Edytowano 20 czerwca 2017 przez jasny Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kresmok #3 Napisano 20 czerwca 2017 1 godzinę temu, jasny napisał: A co chcesz uzyskać? Dlaczego 8 głośników, a nie dwa, czyli stereo lub 20? chce żeby wszystkie grały tak samo mają dawac taką samą głośność ma zamioar kupic 7 głośników Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PromatAudio #4 Napisano 21 czerwca 2017 Musisz kupić amplituner kinowy 7.1 Jest tryb all channel stereo i wtedy grają wszystkie jednakowo. To co wkleiłeś nie nadaje się do kina. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 26 czerwca 2017 Tylko takie rozwiązanie będzie kosztować znacznie więcej niż zestaw z linku. Rozumiem że szukasz tego do nagłośnienia knajpki? Tego typu wzmacniacze jak z linku ci wystarcza. Ale jednak musisz zastosować inne głośniczki. Coś pokroju taniej linii magnat Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach