Gingeros Napisano 26 października 2017 Udostępnij Napisano 26 października 2017 Witam Jak w temacie - czym może być spowodowana taka wada ( przegrzanie ?? ) czy warto kupować taki głośnik ? czy ta wada może mieć wpływ na jakość dźwięku ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinzp Napisano 27 października 2017 Udostępnij Napisano 27 października 2017 Postawiłbym na to, że ktoś mocno na nim 'łoił", przez co narażony był na duże naprężenia-odkształcenia. One spowodowały zmiany w tworzywie głośnika które widzimy. Myślę, że jeżeli ma to w ogóle jakikolwiek wpływ na jakość dźwięku, to jest on tak znikomy że niezauważalny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 października 2017 Udostępnij Napisano 27 października 2017 A pokaż zdjęcie drugiego! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingeros Napisano 27 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 października 2017 4 godziny temu, S4Home napisał: A pokaż zdjęcie drugiego! Nie mam zdjęcia drugiego głośnika Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 27 października 2017 Udostępnij Napisano 27 października 2017 Napisz do gościa by dał zdjęcie drugiej kolumny. Możesz dać linka do aukcji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 października 2017 Udostępnij Napisano 27 października 2017 No bo te odbarwienia mi nie wyglądają podejrzanie. Nie wiem jak na kompie ale na telefonie natomiast jakby okrąg głośnika byk delikatnie odszktalcony. Co prawda nie siedzę na noki 3310 ale to jednak telefon. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts