audiowit Napisano 3 listopada 2017 Udostępnij Napisano 3 listopada 2017 Cześć Właśnie minął dzień w którym kolega Roro pierwszy raz zalogował się na Forum Audio. Sto lat, sto lat!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 3 listopada 2017 Udostępnij Napisano 3 listopada 2017 I to ile już lat!!!! GRATULUJEMY I DZIĘKUJEMY!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 3 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2017 A ile lat Roro jest modem? Bo chyba nie od poczatku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 listopada 2017 Udostępnij Napisano 3 listopada 2017 Ola i Witek: dziękuję bardzo za Wasze życzenia Od roku obserwowałem oba fora i w końcu się zarejestrowałem. Żeby było mi łatwiej zapamiętać wybrałem szczególną datę - bo jest dość charakterystyczna (pierwszy listopada). Ponad 9 lat temu Kah oraz Cz58y zaproponowali mi moderację - i "jakoś się trzymam na stanowisku" . Jak widać - dość szybko wzięli mnie na celownik Przy okazji GORĄCE POZDROWIENIA dla AUDIONETA - bo On jest najdłuższy stażem z aktywnych użytkowników naszego Forum (zarejestrował się 12 i pół miesiąca wcześniej ode mnie, ja wtedy tylko czytałem...).Janusz - dla Ciebie 101 lat !!! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 9 listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 listopada 2017 @RoRo, jesteś naszą opoką Dołączam się i ja do życzeń dla @audioneta!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 9 listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 listopada 2017 Mówcie mi Dziadek ..Prawda nie znam drugiej osoby tak pracowitej jak Roman.Więc i ja przyłączam się do życzeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strony Marzeń Napisano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2018 Najlepszego! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts