pirat_sc Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 Witam wszystkich serdecznie. Tak jak w temacie poszukuję subwoofera do zestawu: Pioneer vsx 528+BDP 160+Taga harmony(Tav 4060 s,f,c) Polecacie jakieś do kwoty 500-1000 zł? Z góry dziękuje za odp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2017 Zależy czy bardziej do muzyki czy do filmów i nie tylko, podałeś za mało szczegółów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat_sc Napisano 28 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2017 Już podaję dokładniejsze informacje -Suboofer potrzebny tylko i wyłącznie do muzyki(elektroniczna). W malutkim stopniu do filmow czy też gier wideo. -Pokój około 25m/2 -Zależy mi na dobrym bassie ale oczywiście nie przesadnym No i kwota 500-1000zł gdyż nie potrzebuję nie wiadomo jak drogiego sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxcichyxx Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2017 Mission ms10. Na allegro widzialem za 800zl. Mam i jestem bardzo zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczelarz Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 Żeby nie zakładać kolejnego tematu podepnę się pod ten. Potrzebowałbym dokupić subwoofer do zestawu SONY STR-DH500 z kolumnami SONY SS-F4000P. Czym kierować się przy zakupie? Na co zwrócić uwagę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 Na to aby zapewnił dobry dźwięk i w połączeniu z tymi kolumnami pracował z dość wysoką częstotliwością podziału. Daltego nie szukał bym subwoofera z głośnikiem większym niż 20 cm. Rozumiem że powinien być tani. Ze względu na pszczoły . . Dlatego szukał bym używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczelarz Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 A jakiś konkret MobyDick mógłbyś zarzucić? Taniość to pojęcie względne... Im więcej zagłębiałem się w temat kina domowego tym mniej wiedziałem czego mi potrzeba. Jak rozmawiałem ze znajomymi większość, która ma "jakieś kina" Yamahy, Denony twierdzi, że nie używa. Od wielkiego dzwonu na imprezach w tle brzdęka i tyle. Przyznam, że szkoda mi było wyrzucać kasę na coś czego mógłbym nie używać. Szczęśliwym trafem udało mi się kupić 3letni zestaw Sony z bluray za 600 zł i gra to bardzo przyzwoicie. Suba chcę kupić bo go w kinie brakuje. To takie testowe podejście... A już do mnie jadą nowe ule z Czech, więc pieniądze się nie zmarnują Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 Te kolumny które masz są przewidziane do tego aby z zasady używać do nich subwoofer. Rozejrzyj się za jakimś subem Magnat z 20 cm głośnikiem. Powinno być tanio i wystarczająco dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczelarz Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 Dzięki poszperam. Mam na ten cel ok 500 zł, więc pewnie jakąś używkę trafię. Mam nadzieję, że będzie na tyle dobry by usłyszeć różnicę między mp3 320 kbps a flac ;P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 Obawiam się że musiał by być dużo droższy do tego celu Tu masz przykład czego szukać najlepiej: http://allegro.pl/magnat-betasub-20a-subwoofer-aktywny-i7124069055.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczelarz Napisano 9 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2018 No co Ty choćbym miał sprzęt za miliony pewnie i tak "za mało wrażliwe mam ucho" OK będę polował. Do Zawiercia nie pojadę, ale może coś bliżej się znajdzie. Dzięki za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2018 Nowe: Magnat sub 302a Wharfedale whs10 Elac debut S10 Stx electrino I delikatnie ponad budżet. Klipsch r10sw Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczelarz Napisano 12 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2018 No i kupiłem. M-Audio Sub HRS-750. Zgodnie z tym co napisałem powyżej taniość jest pojęciem względnym, gdyż zapłaciłem za nowy sprzęt z gwarancją 550 zł, gdzie w sklepach typu mediaexpert są za 1199zł... Gra to bardzo przyjemnie. Takim sposobem mam kino domowe Sony 5.1 z bluray za 1050 zł i jestem zadowolony. Dzięki wszystkim za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2018 I tak trzymać Dzięki temu pszczoły nie będą narzekać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts