rms.pl Napisano 30 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2018 Jeśli jednak chodziłaby Ci po głowie nówka to zerknij na Thorensa. Robiony w Europie. https://sklep.rms.pl/thorens-td-158-td158-gramofon-automatyczny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kredka9r Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 (edytowany) Cześć, odgrzebuje temat, minął rok, dłuuugi rok i nie udało mi się złożyć zestawu ale postanowienie noworoczne jest! żeby to zrobić do końca stycznia 2019 We wtorek pierwsze odsłuchy na denonie + dali zensor 7 lub cantony, ale yamahe r-n602 nadal mam w głowie i też chciałbym ją sprawdzić. Wpadłem dziś na głośniki firmy STX, co sądzicie o STXach? model FS 250 lub FX-300 lub QUANT 300? btw. sofa sie nie zmieniła ,a gramofon gra z Kenwoodem Edytowano 14 stycznia 2019 przez kredka9r Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Z STX tylko Electrino 250 albo Fotony. FX są tanie tym wygrywają. Z Cantonów nie GLE, Zensorów nie łącz z Denonem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kredka9r Napisano 31 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2019 Nie sądziłem, że tak szybko i dobrze pójdzie, sprzęt kupiony - Yamaha R-N803D + Heco Aurora 700, kable QED. Gra u mnie do przedwczoraj, miałem dwa problemy na starcie, może komuś się przyda info: problem 1 -pojawienie się napięcia na panelu frontowym i tylnim Yamahay, pozbyłem się tego uziemiając sprzęt przez gniazdo słuchawkowe w tv, można też do gniazdka problem 2- wrażenie, że jeden z głośników gra jak "przez koc", po testach z Onkyo 686 oraz testach Yamaha + nowy głośnik okazało się, że jest bez zmian, przetestowaliśmy różne-przeróżne i chyba wszystkie kombinacje, finalny werdykt to odpowiednie ułożenie kolumn w pomieszczeniu lewy głośnik grał bardziej dynamicznie z uwagi, że stał bliżej ściany, a prawy miał sporo przestrzeni, także ... szykuje się przemeblowanie Jak dla mnie zestaw gra super, dużo basu i wyraźna góra, gitarki popylają aż miło słuchać, w porównaniu z poprzednimi kolumnami niebo a ziemia, a jak tylko wygrzeje Aurory sąsiedzi się (nie)ucieszą Bardzo dziękuje za odsłuchy, rady i fachową pomoc ekipie S4Home! a Denon PMA-800NE jakoś dla mnie słabo wypadł, czy to z Dali czy z Cantonami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 31 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2019 Bo połączenie tych marek jest dla hardkorów. Jedynie wysokie modele zaczynają że sobą nie źle grać (Denon i Dali) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 lutego 2019 Dokładnie od wstęg. Cieszę się że mogłem pomóc. Pamiętam masz u nas pełne wsparcie po sprzedażowe. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts