Chyba Miro 84 Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 Przed chwilą, marecki napisał: Informacja na stronie Tidala https://support.tidal.com/hc/pl/articles/360002599997-Jaką-jakość-dźwięku-oferuje-TIDAL-HiFi- Dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 Jak Ci zależy na jakości, to Qobuz. Gra lepiej od tidala według mnie. Konto z ebay na próbę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 (edytowany) Na czym ta lepszosc polega. I podstawowe pytanie bo do tego bedzie sluzyl stream, czyli jak szybko pokawiaja sie nowe albumy od momentu wydania? Dla przykladu na yt plyta wydana z 2 miesiace temu a nadal tylko 3 utwory w yt. Edytowano 2 września 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 Lepszość polega na 24/192 flac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 (edytowany) Ok a jak tam jest z dostepnoscia nowych utworów porownujac do spotify i tidal? Edytowano 2 września 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchec Napisano 27 lipca 2020 Udostępnij Napisano 27 lipca 2020 Cześć, również byłbym chętny na dołączenie do grupy rodzinnej Tidal HiFi. W razie zainteresowania poproszę o priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchec Napisano 30 lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 lipca 2020 Dnia 27.07.2020 o 19:37, marchec napisał: Cześć, również byłbym chętny na dołączenie do grupy rodzinnej Tidal HiFi. W razie zainteresowania poproszę o priv. Przepraszam, nie mogę edytować posta, więc sam sobie odpowiem: mogę ewentualnie założyć "rodzinę", ale potrzebowałbym chętnych do działania. Jak na razie jest nas dwóch. Zapraszam na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2020 (edytowany) Będę chętny w razie czego. Jak będą konkrety to daj znać Edytowano 2 września 2020 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygfryt Napisano 8 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2020 Dnia 30.07.2020 o 20:52, marchec napisał: Przepraszam, nie mogę edytować posta, więc sam sobie odpowiem: mogę ewentualnie założyć "rodzinę", ale potrzebowałbym chętnych do działania. Jak na razie jest nas dwóch. Zapraszam na priv. Też byłbym chętny. Oczywiście w grę wchodzi tylko najwyższy abonament (HiFi). Rozumiem, że można dodać do rodziny istniejące konto, tak? Bo chcę zachować wszystkie swoje playlisty, itd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandurski Napisano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2020 Jestem chętny przystąpić do rodziny tidal.Jak by co proszę o infoWysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandurski Napisano 9 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2020 Witam wysłałem wiadomosc. Jestem zainteresowany.PozdrawiamWysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beherit Napisano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 Witajcie, przyznaje się bez bicia że trafiłem tu przez googlowanie. Jak wygląda sprawa rodziny? Założyliście i macie może jedno miejsce wolne? Jeżeli tak proszę piszcie, abonament rozłożony na 6 osób aż przyjemnie opłacać co miesiąc ;) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygfryt Napisano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2020 Ja nadal jestem zainteresowany. Nie wiem jak osoby, które pisały przede mną. Teraz są wakacje i może nie każdy tu zagląda regularnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandurski Napisano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2020 Ja również jestem zainteresowany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beherit Napisano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2020 Czyli na chwile obecną trzy osoby, już rozchodzi się o 20 zł co miesiąc. Powinno udać się jeszcze trzech ludzi znaleźć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sthEn Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 Jak coś, to mogę potwierdzić, że rzeczywiście zostałem dodany do planu rodzinnego użytkownika @Beherit Na jak długo, to inna sprawa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strogoff Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Dnia 7.06.2020 o 13:56, ghaste napisał: Posiadam wolne sloty w TIDAL family. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Jestem zainteresowany. Szanowni Państwo. Chciałbym stworzyć grupę Tidal HiFi Family. Szukam chętnych. Proszę o kontakt. Zasady: kwotę opłat zawsze dzielimy na ilość uczestników deklarowany czas uczestnictwa minimum 2 lata możliwość odsprzedaży uczestnictwa płatność dokonuje jedna osoba reszta grupy wpłaca stały przelew na wskazane konto kaucja na koncie zabezpieczająca tworzącego grupę P.S. Możemy też dołączyć się do innej grupy. Tidalgroup2020 (at) gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 września 2020 Udostępnij Napisano 19 września 2020 Tyle że znając życie zawsze wyjdą jakieś kwiatki 😋 Takie rozwiązanie jest dobre w rodzinie!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandurski Napisano 19 września 2020 Udostępnij Napisano 19 września 2020 Witam. Ja już znalazłem grupę. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 września 2020 Udostępnij Napisano 20 września 2020 Dokładnie 40zł za rok! Tylko jak skoro miesięczny abonament to 20zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 września 2020 Udostępnij Napisano 20 września 2020 Z tym dopisywaniem to gdzieś słyszałem a reszta hmm.... życie 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandurski Napisano 20 września 2020 Udostępnij Napisano 20 września 2020 Czy ktoś ma wolne miejsce do Spotify rodzina? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 20 września 2020 Udostępnij Napisano 20 września 2020 1 godzinę temu, JaZz napisał: Nie wiem czy wiecie... Na Allegro są za grosze. Kiedyś korzystałem tylko co 3 miesiące nowy login i hasło na dłuższą metę męczące. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghaste Napisano 23 września 2020 Udostępnij Napisano 23 września 2020 Odświeżam wątek. 2 osobom już odpisalem na prv (niestety z dużym opóźnieniem). Jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany to proszę pisac na prv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafmik Napisano 11 października 2020 Udostępnij Napisano 11 października 2020 Chętnie dołączę do rodzinny Spotify Proszę o kontakt na priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts