MobyDick Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Powinno być tak jak jest na tym zdjęciu. Wył. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 NIC TO NIE DAJE..DALEJ T0 SAMO... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Nie śledziłem dokładnie co pisałeś. A ta inea czegoś nie miesza? Mój kumpel też ma coś innego ,czego nie znam i też u niego nie mogłem ustawić jak u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Mozliwe... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Ten dekoder też jest hdmi do ampli podłączony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Tylko mam to auto power sync wylaczone w tv a tak to ustawienia takie jak Ty....ale ten power sync ma znaczenie myslisz? Nie...ampli arc tv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Nie mam pojęcia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 1 minutę temu, STELVIO napisał: Ten dekoder też jest hdmi do ampli podłączony? Dekoder tylko do tv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Dlaczego?Ja mam wszystko pod ampli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Nie rozumiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Do ampli mam podłączony blu-ray, dekoder UPC, nie raz laptopa. Ampli jest mózgiem zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Ja mam arc tak jak juz pisalem Czyli co Panowie nic nie zrobie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STELVIO Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Tv do ampli Hdmi ARC. I dzięki temu wszystko idzie do ampli. Jest wystarczająco Hdmi. Przy takim sposobie UPC odpalam nie włączając ampli. Jak chcę to z. Ale najczęściej kablówkę oglądam bez kina domowego. Horizon jest podłączony w Hdmi CBL/SAT. I wszystko śmiga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 Panowie chyba wien co jest. To pilot od Marantza kesza sprawe. Zapomnialem ze na poczatku wlaczal mi okap....i to pewno jest to. Wlacza i wylacza mi teraz dekoder od tv. Zauwazylem dzis ze jak pilot od maranza byl na stole a przed nim jakas przeszkoda to nie wlaczal ani nie wylaczal dekodera ! Kurcze jakis pomysl jak to wyeliminowac czy nic z tym nie zrobie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 maja 2020 Udostępnij Napisano 20 maja 2020 Sam raczej nie wyłącza przez przypadek. To raczej jest w nim wprowadzona taka sekwencja. Trzeba by ją usunąć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Ale jak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2020 8 godzin temu, Kazior1975 napisał: To pilot od Marantza kesza sprawe. Zapomnialem ze na poczatku wlaczal mi okap HAHAHAHAAHAA Przepraszam. 10 minut temu, Kazior1975 napisał: Ale jak? Czy robiłeś coś na samym początku? W sensie próbowałeś go kalibrować albo programować na inne urządzenia? Bo zapewne to sie da zrobić. W instrukcji pewnie masz kombinację guzików do resetu. To co innego niż reset amplitunera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 7 godzin temu, MobyDick napisał: Sam raczej nie wyłącza przez przypadek. To raczej jest w nim wprowadzona taka sekwencja. Trzeba by ją usunąć. Pomoglo ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 1 godzinę temu, S4Home napisał: HAHAHAHAAHAA Przepraszam. Czy robiłeś coś na samym początku? W sensie próbowałeś go kalibrować albo programować na inne urządzenia? Bo zapewne to sie da zrobić. W instrukcji pewnie masz kombinację guzików do resetu. To co innego niż reset amplitunera. Nic nie robilem. Od razu dziala. Nie pomaga jednak ta tasma 1 godzinę temu, S4Home napisał: HAHAHAHAAHAA Przepraszam. Czy robiłeś coś na samym początku? W sensie próbowałeś go kalibrować albo programować na inne urządzenia? Bo zapewne to sie da zrobić. W instrukcji pewnie masz kombinację guzików do resetu. To co innego niż reset amplitunera. 1 godzinę temu, S4Home napisał: HAHAHAHAAHAA Przepraszam. Czy robiłeś coś na samym początku? W sensie próbowałeś go kalibrować albo programować na inne urządzenia? Bo zapewne to sie da zrobić. W instrukcji pewnie masz kombinację guzików do resetu. To co innego niż reset amplitunera. W instrukcji nie ma nic takiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Nie kalibrowalem tego pilota dzialal od razu. Myslicie ze cos jeszcze da rade zrobic i czy rzeczywiscie ten pilot od Marantza sam w sobie ( nie przez oprogramowanie ) moze powodowac wylaczanie i wlavczanie dekodera tv ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Chyba że oba urządzenia używają tego samego kodu dla funkcji włącz/wyłącz. Wtedy raczej nic nie pomoże. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 A moze inny pilot do Marantza? Jak to "ugryzc"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Pilotów lepiej nie gryźć. Jeśli oba urządzenia używają jednego kodu to na to nic nie pomoże. Chyba ze jest opcja dwóch kodów, osobny do wyłączania całego systemu i inny do konkretnego urządzenia i używasz tego do całego systemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazior1975 Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 No ale jak to sprawdzic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 21 maja 2020 Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Próbować ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts