Gość Napisano 20 maja 2008 Udostępnij Napisano 20 maja 2008 Dziękuję za docenienie Tak, nowy admin będzie widoczny już niebawem (jutro?) i myślę, że się przywita... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 20 maja 2008 Udostępnij Napisano 20 maja 2008 Kah!Koniec z odhumanizowanym internetem!!! Ja też ze swej strony zwykłym, ludzkim "dziękuję" dołączam się do wpisu RoRo!Szalenie miło mi się z Tobą korespondowało i (poniekąd) współpracowało!Mam nadzieję, iż nie znikniesz na zawsze!!!Bartek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 maja 2008 Udostępnij Napisano 21 maja 2008 A my tutaj zajadamy się ciastkami od Kah . Cieszymy się, bo i ona sie cieszy z nowej pracy i popijamy colę z dziwnej butelki - przynajmniej ja pije Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 maja 2008 Udostępnij Napisano 21 maja 2008 Tak, tak zapraszam na ciasteczka i colę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 21 maja 2008 Udostępnij Napisano 21 maja 2008 "Cieszymy się, bo i ona sie cieszy z nowej pracy (...)"Życie bywa zaskakujące...To Kah jest kobietą? A może Kopernik też była kobietą???Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy i powodzenia dla Kah! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 maja 2008 Udostępnij Napisano 21 maja 2008 No jakoś tak wyszło, że jestem Dziękuję Bert Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 maja 2008 Udostępnij Napisano 21 maja 2008 Cytat To Kah jest kobietą? A może Kopernik też była kobietą???Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy i powodzenia dla Kah! BertZdjęcia kłamią ...Dobrze, że przypomieliście o Coli - wyciągnąłem z lodówki (zapomniałem o butelce...) i się przyłączam do picia i kolejnych życzeń Też Warszawa, a impreza solo PozdrawiamPS. A poza tym Kopernik z tymi włosami od Matejki to może wyglądać różnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 listopada 2008 Udostępnij Napisano 15 listopada 2008 Odświeżę temat W końcu od poprzedniego wpisu minęło prawie pół roku i chyba mi wolno? Mamy od paru tygodni zmienioną szatę graficzna na stronach AUDIO - a tu żadnych uwag...Podoba Wam się czy nie? A może zmiany są na tyle małe, że nie ma to wpływu na przeglądanie stron internetowych?Bo ja na przykład - jakoś nie mogę się przyzwyczaić do żółtego paska (oraz do przesunięcia zegara o godzinę gdy jestem niezalogowany - bo po zalogowaniu wszystko wraca do normy).Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 listopada 2008 Właśnie . Jak Wam się podoba lub ... nie? Zmieniliśmy troche dział muzyczny i prezentację newsów sprzętowych - to z tych bardziej zauwazalnych zmian. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 listopada 2008 Strona chyba bardziej przejrzysta po liftingu a może dodać moderatorom dopisek "Grupa Moderator" .. ja tam bym się ucieszył Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 20 listopada 2008 Udostępnij Napisano 20 listopada 2008 Hej!Po dokładnym przyjrzeniu się zmianom strony wyrażam pochwałę za dokonane zmiany! Strona jest ewidentnie znacznie bardziej przejrzysta, kolorystyka stonowana - niedrażniąca, a mógłbym nawet rzec, że wysublimowana (w odróżnieniu od wielu portali, których "kolorowość" bije po oczach), szybki dostęp do forum (żółty pasek), łatwa nawigacja - dwoma słowami "good job"!!!Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiaczek Napisano 21 listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 listopada 2008 Ja co prawda nie kojarzę poprzedniego designu ale też podzielam zdanie przedmówcy że bardzo dobrze się czyta, w tej kolorystyce nie meczą się oczy. Szkoda tylko że reklamy nie współgrają z resztą, ale cóż... rozumiem że nie macie na to wpływu. Tak trzymać! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 Dzięki za komentarze . Taki był plan, zeby było przejrzyście i ciekawie graficznie. Co do grupy dla moderatorów to da się zrobić.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 Cytat Co do grupy dla moderatorów to da się zrobić. wow!! czekamy zniecierpliwością Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts