S4Home Napisano 30 marca 2018 Udostępnij Napisano 30 marca 2018 Pioneera, Sony, denona. Żeby działał. Niestety CD z tego przedziału cenowego mogą być po prostu na chwilę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kkoni Napisano 31 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 marca 2018 Pojawily się nowe okolicznosci W cenie do 4000 jakieś ciekawe uzywki? Czego szukać? I odnośnie ostatniej odpowiedzi jest sens kupować uzywany cd? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kkoni Napisano 6 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2018 Dokonalem zakupu, yamaha rn602 plus polk audio rsx330t jestem mega zadowolony;) dzięki wszystkim za pomoc i wszystkie informacje. Mam jeszcze pytanie szukam cd do tego zestawu polecicie coś? Nowe albo używane jeśli jest sens kupna uzuwanego cd. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2018 Jest ale nie za 200 zł. Daj 600 to tak. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kkoni Napisano 6 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2018 no tak tego nie napisałem cene mysle nawet do 800 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2018 No to jest sens. Pionki, soniaki, starsze denony. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kkoni Napisano 7 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2018 Jakieś konkretne modele? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kkoni Napisano 9 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2018 Chyba jeszcze troszkę odłożę i zdecyduje się na nowy sprzęt i tutaj pytanie jaki wtedy. Przeglądając forum większość poleca Pioneer PD-30AE? a np. Yamaha CD-S300? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2018 Raczej Pionka pd50 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kkoni Napisano 9 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2018 48 minut temu, Elizjum7919. napisał: Raczej Pionka pd50 Tutaj budżet znacznie większy... dużo więcej zbierania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2018 2 godziny temu, Kkoni napisał: Tutaj budżet znacznie większy... dużo więcej zbierania Ale warto naprawdę ?też parę miesięcy zbierałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2018 10 godzin temu, Kkoni napisał: Chyba jeszcze troszkę odłożę i zdecyduje się na nowy sprzęt i tutaj pytanie jaki wtedy. Przeglądając forum większość poleca Pioneer PD-30AE? a np. Yamaha CD-S300? Za mniejsze pieniądze możesz mieć mieć znacznie lepszą jakość idąc w sprzęt używany. http://allegro.pl/odtwarzacz-cd-rotel-rcd-945ax-pilot-komis-myslenic-i7202938647.html http://allegro.pl/onkyo-dx-7051-odtwarzacz-cd-idealny-stan-i7271046455.html http://allegro.pl/odtwarzacz-cd-sony-cdp-xb720qs-pilot-i7273198168.html Miałem Yamahę CD-S700 i każdy z powyższych jest lepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2018 Jeśli nowy to pd30 jest ok. Pd50 jest bardzo dobry. Jeśli używany to dostaniesz dobry cd. z tym że tu polecam wycieczkę do komisu. Raz żeby obejrzeć stan, dwa że jakaś chociaż rozruchowa gwarancję dostaniesz. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kkoni Napisano 10 kwietnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2018 4 godziny temu, S4Home napisał: Jeśli nowy to pd30 jest ok. Pd50 jest bardzo dobry. Jeśli używany to dostaniesz dobry cd. z tym że tu polecam wycieczkę do komisu. Raz żeby obejrzeć stan, dwa że jakaś chociaż rozruchowa gwarancję dostaniesz. Piotrek Problem w tym ze w okolicach Bydgoszczy nie znalazlem zadanego komisu, a pod Krakow nie bede jechal. Pytanie czy kolega np. z Myslenic mozna zaufac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2018 Pumperek z Myślenic jest chwalony jako sprzedawca i do tej pory o żadnej jego "wtopie" nie słyszałem. Poza tym możesz poszukać poekspozycyjnych CDków z salonu-dostajesz wtedy pełną gwarancję, albo takich używanych CDków które są jeszcze na końcówce gwarancji. A nie interesowałeś się w miarę niedrogimi i niezbyt starymi modelami Yamahy w stylu CDX-596/597? Zaś o przewadze PD50 nad PD30 to już Koledzy napisali :-) Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 10 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2018 Zadajesz trudne pytanie , ja kupowałem w Myślenicach Yamahę C-70 , dotarła , stan był lepszy niż pokazywały zdjęcia ,kontakt ze sprzedającym ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2018 Myślenice to dobry komis. Z tego co wiem to da się z nim dogadać odnośnie zwrotu ealidwrj sztuki. Bo pewnie o takie coś ci chodzi? Sądzę jednak że sprawdza co wysyła. Obecnie nie stoję z czasem najlepiej, a tak to bym ci podjechał po niego sprawdził i wysłał. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts