Dave911 Napisano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2018 Piotrek napisz jakie to kolumny które nie posiadają wad w cenie 6k? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2018 Nie wad. Ale tych wad. Konkurentami dla diamondy 25 są opticony 6, elaci uni fi, nawet model 247.3, no i masę innych. Nie wspominając że w tej cenie jak już chcesz to znajdziesz na seasach i scan speakach inne polskie konstrukcje audio academy czy studio 16hz. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2018 @S4Home, jak pewnie pamiętasz porównywałem u siebie w domu Diamondy 25 z Opticonami 6 i mimo, że Dali grały świetnie wybrałem jednak dźwięk Pylonów (pominę tu znacznie lepsze wykonanie Diamondów). Sprawa wad nie jest więc oczywista. Każda kolumna w tej cenie jest jakimś kompromisem. Co do innych polskich konstrukcji opartych na podobnych przetwornikach, to konkurencja jest rzeczywiście silna, ale czy tamte kolumny są lepsze od Diamondów, czy tylko inne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarrro Napisano 3 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2018 Według mnie kłótnia o to, które są lepsze, jest po prostu bez sensu. To przypomina kłótnię, która piękniejsza, blondynka czy brunetka. Nie będę brać w tym udziału. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 3 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2018 (edytowany) Hm... Jaka kłótnia? Wymieniamy się tylko subiektywnymi spostrzeżeniami. Edytowano 3 sierpnia 2018 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts