pirs Napisano 8 września 2018 Udostępnij Napisano 8 września 2018 Witam.. Wczoraj padł mi wzmacniacz asr Emitter 1 plus...coś w nim strzeliło i zaczęło bardzo charczeć w głośnikach.Głośniki sprawdziłem są ok więc to wzmacniacz.Czy ktoś z kolegów zna może kogoś kto się tym zajmuje.Pomijam serwis u producenta...koszty by były chyba za duże a wzmak nie jest już młody.Za wszelkie wskazówki będę wdzięczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 września 2018 Udostępnij Napisano 9 września 2018 Dnia 8.09.2018 o 12:07, pirs napisał: Za wszelkie wskazówki będę wdzięczny. Możesz się skontaktować z Retrospekcją Vintage z Łodzi . Serwisowałem u nich ostatnio swój nie najmłodszy już sprzęt i zrobili wszystko naprawdę porządnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 9 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2018 Dziękuję za odpowiedz.Zapiszę sobie tą firmę...może się przydać.Jutro jadę do Bydgoszczy...znalazłem kogoś kto już naprawiał takie wzmacniacze i to z powodzeniem.Zatrudnia go również znana firma z tej miejscowości.więc jest nadzieja. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 września 2018 Udostępnij Napisano 9 września 2018 W Krakowie jest Audioazyl. Też zajmują sie sprzetem hiend. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 10 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2018 Dziękuję za podpowiedz.Najpierw spróbuje w Bydgoszczy,zobacze co powiedzą...tym bardziej że mam stosunkowo niedaleko(około 200km). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 25 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2018 Wzmacniacz naprawiony bez żadnych problemów.Wysiadły jakieś diody,osiem sztuk(po 4 na kanał)Trzeba było rownież wymienić kondensatory (20 szt) co bardzo zwiększyło koszty ale jak trzeba to trzeba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 25 września 2018 Udostępnij Napisano 25 września 2018 14 minut temu, pirs napisał: Wzmacniacz naprawiony bez żadnych problemów. Fajnie , że dobrze się skończyło. Zazdroszczę Ci go bo wygląda jak milion dolarów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts