Vonito Napisano 9 września 2018 Udostępnij Napisano 9 września 2018 Witam kompletuje kable i myślę jeszcze nad hdmi.... WireWorld ultraviolet 7.... warto zapłacić 600 zł... ? będą potrzebne dwa... lub 3 w sumie.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 9 września 2018 Udostępnij Napisano 9 września 2018 do czego w ogóle ma służyć? moim zdaniem zbędna inwestycja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vonito Napisano 9 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 września 2018 4k do tv natomiast drugi będzie łączył dekoder z ampli kolejny blu ray do ampli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 września 2018 Udostępnij Napisano 9 września 2018 W ciemno bym nie kupował... Porównaj z tańszymi modelami za ok. 200zł (albo z kablami jakie masz, a właśnie - jakie???) i sprawdź, czy jest lepiej Pozdrawiam PS. Przenoszę Twój wątek do właściwego działu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vonito Napisano 10 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2018 teraz to mam jakieś zupełnie lipne kable z firmy Hama ? coś z euro agd.... tak więc o tym nie warto mówić... jednak teraz szykuję się na 4k... stąd moje pytanie.... mogę kupić tańszy WireWorld Chroma 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 września 2018 Udostępnij Napisano 10 września 2018 Wypożycz i przetestuj. Najlepszy przewód zastosowałbym pomiędzy blu-ray a amplitunerem- tutaj różnice są mocno słyszalne. Z swojej strony zaproponuję Audioquest HDMI MOCHA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 września 2018 Udostępnij Napisano 10 września 2018 No tak - DBS i wszystko jasne ? A jest też w promocyjnych cenach dostępny w długości 1.5m? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 września 2018 Udostępnij Napisano 11 września 2018 Niestety, MOCHA to kabel limitowany który jest dostępny tylko w dlugości 1m. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 października 2018 Udostępnij Napisano 16 października 2018 Vonito, wiesz że kabel za 100 zł zagra tak samo?:) Jeśli potrzebujesz takich stosunkowo krótkich odcinków to po psortu kup solidnie wykonany kabel. Aby końcówki się nie wyginamy i mocno siedziały a gnieździe i to wszystko. Nie specjalnie uraczysz różnice w dźwięku i obrazie. Mogę ci podać kilka typów. Wireworld też mam to możesz i jego pożyczyć jak chcesz Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts