j23 #1 Napisano 29 października 2018 Brakuje mi na forum kosza z usuniętymi wpisami - czy to w formie ogólnego kosza, czy też indywidualnego. Ponieważ w tej chwili, wiem że coś napisałem a nie mogę tego znaleźć. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pboczek #2 Napisano 30 października 2018 Przeglądnij historię swoich wpisów na swoim profilu, w zobacz swoją aktywność, czy jakoś tak. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j23 #3 Napisano 31 października 2018 No właśnie, że nie ma usuniętych przez miłościwie nam panującą Moderację. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audiowit #4 Napisano 31 października 2018 Po to są chyba usuwane zeby ich nie było? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
j23 #5 Napisano 31 października 2018 Z wątków. Ale nie po to piszę na forum aby tracić to co napisałem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #6 Napisano 1 listopada 2018 16 godzin temu, j23 napisał: Z wątków. Ale nie po to piszę na forum aby tracić to co napisałem. Zmień forum Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach