j23 Napisano 29 października 2018 Udostępnij Napisano 29 października 2018 Brakuje mi na forum kosza z usuniętymi wpisami - czy to w formie ogólnego kosza, czy też indywidualnego. Ponieważ w tej chwili, wiem że coś napisałem a nie mogę tego znaleźć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 30 października 2018 Udostępnij Napisano 30 października 2018 Przeglądnij historię swoich wpisów na swoim profilu, w zobacz swoją aktywność, czy jakoś tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j23 Napisano 31 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2018 No właśnie, że nie ma usuniętych przez miłościwie nam panującą Moderację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 października 2018 Udostępnij Napisano 31 października 2018 Po to są chyba usuwane zeby ich nie było? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j23 Napisano 31 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2018 Z wątków. Ale nie po to piszę na forum aby tracić to co napisałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 listopada 2018 Udostępnij Napisano 1 listopada 2018 16 godzin temu, j23 napisał: Z wątków. Ale nie po to piszę na forum aby tracić to co napisałem. Zmień forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts