Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witaj,

Kilka dni temu słuchałem ich w Łódzkim Tophifi. Co prawda podłączano mi je z bardzo drogimi wzmacniaczami, aby pokazać ich możliwości, ale uważam że poczciwa Yamahasza RN 803 powinna już dać przyzwoity efekt. Jakiego dźwięku oczekujesz?

Napisano

bass reflex w tych kolumnach zdaje się, że jest do tyłu. To zawsze można też wsadzić tam gąbki do bass refleksów, gdyby jednak tego basu było za dużo. Będzie czekała Cię metoda prób i błędów. Teraz nasunął mi się jeszcze pomysł, aby kupić oddzielny wzmacniacz i streamer. Mogło by to być jakieś rozwiązanie?

Napisano

Możesz dla przykładu kupić dobrą integrę ze stajni Rotela, na przykład RA 1572 i do tego dobrać odtwarzacz sieciowy Bluesound Node 2. Ten drugi jest nie duży :)

Dobrą opcją byłby też Atoll INT 200 choć nie jestem do końca przekonany co do charakteru tego dźwięku z tymi kolumnami. 

Napisano

byłem w jednym ze znanych na forum sklepów w ,,Pabianicach'' i nie byłem zbyt szczególnie potraktowany. Z kolei w innym sklepie w Łodzi, było bardzo mało asortymentu. Sam widzisz nie jest to łatwe. 

Napisano
8 godzin temu, Lewar55 napisał:

byłem w jednym ze znanych na forum sklepów w ,,Pabianicach'' i nie byłem zbyt szczególnie potraktowany.

Czemu?

A do nas zaglądałeś?

Ja Ci dobiorę i jeszcze wypożyczę sprzęt :D

Piotr