Marcinzp Napisano 20 listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 listopada 2018 Proszę o radę. Co będzie lepsze do Audio Physic Classic 5. Rotel A12, czy Yamaha R-N803D? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 listopada 2018 Udostępnij Napisano 20 listopada 2018 Moim zdaniem Cyrus one HD. Ale warto też zestawić AP z xindakien 06. Często grają także z creekiem. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinzp Napisano 21 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 Dziękuję za odpowiedź. Ciekawe propozycje, ale zależy mi na jednolitym systemie z tunerem FM/DAB+. Czytałem, że u Creeka nie najlepiej jest z jakością lutowania. Czy to prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 Tego nie wiem. Ja nie jestem fanem tych urządzeń. Mogę ci pożyczyć 803 i zobaczysz jak to gra z tymi kolumnami. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 Ale Rotel nie ma DAB. To zostaje Yamaha w jednym klocku. Chyba, że zakupisz wzmacniacz + tuner DAB? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinzp Napisano 22 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 @S4Home Dziękuję, ale 803 jest dostępna w moim mieście. @Miras23 Wydaje mi się, że T11 ma DAB+. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts