Lewar55 Napisano 21 listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 Hej, w TOP HiFi jest promocja na to urządzonko. mam słuchawki AT MSR7, sądzicie że to wystarczy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 Dawno już nie słuchałem MSR7, ale sądząc po ich możliwościach, to lepiej zainteresuj się wersją "RED" jest po prostu lepsza a kosztuje ciut więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar55 Napisano 21 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 ale nie wiem czy chcę wiecęj płacić. to tylko wzmacniacz do kieszonki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 listopada 2018 Udostępnij Napisano 21 listopada 2018 To w sumie spoko. Nic innego na rynku nie chapniesz za 2 stówki, Fiio będzie za co najmniej 2 x tyle... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 A nie lepiej SMSL B1, SMSL 793II, NuForce UDAC3, Cyrus Soundkey, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 listopada 2018 Udostępnij Napisano 22 listopada 2018 Do MSR-7 lepiej pasuje wersja black niż red. Same MSR-7 są dość detaliczne i z podobnie grającym redem może być odrobinę za sucho- natomiast black gra łagodniej i moim zdaniem pasuje jak ulał do MSR-7. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar55 Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Kupiłem jednak red-a. niewielka różnica, dobra cena a moim zdaniem był lepszy. Dzięki za propo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts