Lewar55 #1 Napisano 21 listopada 2018 Hej, w TOP HiFi jest promocja na to urządzonko. mam słuchawki AT MSR7, sądzicie że to wystarczy? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miras23 #2 Napisano 21 listopada 2018 Dawno już nie słuchałem MSR7, ale sądząc po ich możliwościach, to lepiej zainteresuj się wersją "RED" jest po prostu lepsza a kosztuje ciut więcej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewar55 #3 Napisano 21 listopada 2018 ale nie wiem czy chcę wiecęj płacić. to tylko wzmacniacz do kieszonki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miras23 #4 Napisano 21 listopada 2018 To w sumie spoko. Nic innego na rynku nie chapniesz za 2 stówki, Fiio będzie za co najmniej 2 x tyle... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 22 listopada 2018 A nie lepiej SMSL B1, SMSL 793II, NuForce UDAC3, Cyrus Soundkey, Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi & Video Design #6 Napisano 22 listopada 2018 Do MSR-7 lepiej pasuje wersja black niż red. Same MSR-7 są dość detaliczne i z podobnie grającym redem może być odrobinę za sucho- natomiast black gra łagodniej i moim zdaniem pasuje jak ulał do MSR-7. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lewar55 #7 Napisano 28 listopada 2018 Kupiłem jednak red-a. niewielka różnica, dobra cena a moim zdaniem był lepszy. Dzięki za propo Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach