MACCA Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 (edytowany) Witam, Panowie specjaliści, który zestaw stereo byście polecili, pod gramofon również: Cambridge audio topaz AM10 + CD10 czy Pioneer A-30 + PD 30AE Dziękuję pozdrawiam. Edytowano 28 listopada 2018 przez MACCA Błąd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 7 minut temu, MACCA napisał: który zestaw stereo byście polecili, pod gramofon również: Obydwa mają wyjścia na gramofon, ale tego Pioneera jest jakby więcej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACCA Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Ok, więcej?ale ja nie wiem czy to jest lepiej czy gorzej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 1 minutę temu, MACCA napisał: Ok, więcej?ale ja nie wiem czy to jest lepiej czy gorzej? Na to pytanie raczej nikt Ci nie odpowie , pozostaje Ci jedynie droga przez mękę, czyli odsłuchy i to najlepiej w swoim domu / po wypożyczeniu/ . W salonie audio, czyli innym pomieszczeniu z innymi kolumnami ten sprzęt zabrzmi inaczej. A dźwięk ma się podobać Tobie, a nie recenzentom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACCA Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 (edytowany) Ok rozumiem, bardziej pytam pod względem jakości podzespołów, czy to w tej kasie nie ma znaczenia? Edytowano 28 listopada 2018 przez MACCA Błąd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Cambridge ma lepsze zasilanie. Z kolei podzespoły chyba Pioneer. Nie wiem są klasyczne, równe sobie. Może zrób po ludzku i dobierz pod kolumny? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACCA Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Kolumny to staruszki pioneer Sv510 i z nimi ma to zagrać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 28 listopada 2018 Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 Cambridge ma końcówkę mocy na scalakach chyba ... raczej różnica będzie słyszalna ale kto co lubi to trzeba posłuchać Texas Instruments tam siedzi jedenastopinowy LM3886T Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACCA Napisano 28 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2018 50 minut temu, MariuszZ napisał: Cambridge ma końcówkę mocy na scalakach chyba ... raczej różnica będzie słyszalna ale kto co lubi to trzeba posłuchać Texas Instruments tam siedzi jedenastopinowy LM3886T O właśnie! i to jest ten post po którym będzie trzeba porównać na żywo, dzięki kolego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 listopada 2018 Udostępnij Napisano 29 listopada 2018 Nie znam tych kolumn. Wzmacniacze mogę pożyczyć to sobie po testujesz w domu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts