steff Napisano 26 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2018 Witam, świąteczne rozleniwienie coraz częściej podsuwa mi na myśl zastąpienie dotychczasowego rozwiązania tj. laptop + niepozorny (acz niebanalny) DAC https://www.korg.com/us/products/audio/ds_dac_100m/ czymś wygodniejszym w obsłudze Tidala o rozsądnym stosunku ceny do jakości... Przyglądam się następującej trójce odbiorników: Onkyo NS 6170 Cambridge Audio CXN v2 Technics ST-C700D W temacie Onkyo czy Cambridge można znaleźć w sieci całkiem sporo informacji o Technicsie ( https://www.technics.com/pl/produkty/c700/st-c700d.html ) raczej cicho. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie i argumenty odnośnie sensowności takiej modernizacji zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Weź cxn V2 zestaw z Pioneerze n50ae. To dwa w tej klasie najlepsze strimery. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Technicsa niestety nie słuchałem, natomiast jeśli zależy Ci na możliwie najwyższej jakości dźwięku oraz stabilnej, bardzo funkcjonalniej platformie do obsługi, spójrz na Cambridge Audio CXN v2, to sprawdzony i bardzo dobry odtwarzacz. Zapraszam na odsłuchy oraz wypożyczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steff Napisano 27 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Tak, Cambridge CXN wydaje się propozycją wartą odsłuchania natomiast cisza względem Technicsa… intryguje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 27 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2018 Mało kto go ma. Salon w Gdańsku i Katowicach. Może udało by się pożyczyć od nich. Ja się nie wypowiem bo nie wiem. Ale w technicsa na razie nie wchodzę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts