Szr90 Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 (edytowany) Przewertowałem kilka tematów, i chciałbym jeszcze Waszą opinię odnośnie doboru monitorów do wzmacniacza Yamaha AX-500. Będę chciał słuchać na nich Metal/Rock, na powierzchni około 18m^2. Budżet do ~600 zł, używki wchodzą w grę. Rozpatrywałem zakupienie: - Tannoy Mercury 2 (faworyt), - Magnat Monitor Supreme 202, - CANTON Quinto 520, - JBL Northridge E30, - JBL ARENA 130 Bardzo proszę o opinię i ewentualnie poradzenie coś, będę bardzo wdzięczny . Edytowano 23 stycznia 2019 przez Szr90 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szr90 Napisano 27 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2019 Ktoś coś? Brak pomysłów, ewentualnego zasugerowania czegoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 27 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2019 JBL e30 fajne. Miałem całą rodzinę tych produktów. Fajnie wspominam E60 i E80.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2019 Z tych typów wybrałbym Tannoy Mercury M2. Pewnie znalazły by się ciekawsze kolumny w tej cenie, ale raczej jakichś bardziej egzotycznych firm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2019 Z tych co napisałeś M2 zdecydowanie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts