RoRo Napisano 14 lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 lutego 2019 18 godzin temu, STELVIO napisał: Witam. Mam taki dylemat. Interesuję się wymianą kolumn w kinie domowym. Konkretnie chodzi o fronty do stereo. Zainteresowałem się kolumnami firmy Heco. Są dla mnie cztery do wyboru. Music Style, Aurora, Elementa i Celan. Hierarchia kolumn w obrębie firmy Heco to jedno-a dobór kolumn do pomieszczenia oraz do posiadanego przez autora wątku amplitunera kina domowego to sprawa nie mniej istotna. Może warto na to zwrócić uwagę ... i na kolumny innych firm również. Np. Kubakk wspomniał o Pylonach. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 21 godzin temu, Arturas napisał: Aurora granie gęste - aha yhym ? Ale branża na zawsze rację Arturas wiesz że nie zawsze nie o to chodzi. Posłuchaj Celan GT zobaczysz dlaczego Auroa to granie gęste. 21 godzin temu, Arturas napisał: głowa mnie tak rozbolala teraz od tego głupstwa co Piotrek napisał oj, I Ty Brytusie przeciwko mnie ?:( A tak Cie lubiłem! Przyznaj to za tego ATOLLA? 17 godzin temu, Arturas napisał: Piotrek bzdurę napisał i mi brzydko napisał, a ja bym poszedł za nim w ogień i talerzyk wigilijny nawet przy stole u mnie by miał, ale teraz mu nie daruje, przyczaje się na niego,jak tylko glupstwo kłamliwe napisze jakieś ,to od razu zastosuje na niego atak frontalny, będę z nim cisnal jak swojego czasu Top hi-fi Posnania ? No właśnie widzę, że chyba odebrałeś to jako atak. a tak nie jest. Nie wiem dlaczego też z kochania mnie wchodzisz na wojnę. Aurora jest gęsta jeśli porównujemy HECO. No nie ma inaczej. Jest mi przykro. Serio waszym Zdaniem w ofercie Heco Aurora jest jasna? Nie ciepła, nie gęsta? Pytam nie zarzucam. Pcham dyskusje. Bez obrażania się @Arturas Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 Aurora ma ocieplone granie, on pytał jak brzmią, zaraz porownasz celany do monitor audio Silver i też powiesz że celan to gęste granie ? za atolla nie, każdy juz wie że to gniot, tu za to Cie dopadne, nie bedziesz sie spodziewał, mieszasz porównania i przez to nieprawdę piszesz, poczekaj tylko się lepiej poczuje, bo sie jeszcze słabo czuję, tak odebrałem to jako atak i zniewage Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 3 godziny temu, Arturas napisał: i przez to nieprawdę piszesz, poczekaj tylko się lepiej poczuje, bo sie jeszcze słabo czuję, tak odebrałem to jako atak i zniewage Serio? W czym Cie uraziłem? Zdrowia życzę. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 Pogodzilem się z Piotrkiem z S4 na prv, znów się kochamy ? po prostu nie zrozumiał że to ja jestem Heco Aurorami ? po prostu jakoś tak czułem że to ja powinienem mieć na wyłączność opisywanie brzmienia Auror i nikt lepiej nie wie o nich lepiej niż ja ? co oczywiście nie mija się z prawdą ? pozdrowienia dla wszystkich, kto się czubi, ten się lubi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 3 minuty temu, Arturas napisał: Pogodzilem się z Piotrkiem z S4 na prv, znów się kochamy ? po prostu nie zrozumiał że to ja jestem Heco Aurorami ? po prostu jakoś tak czułem że to ja powinienem mieć na wyłączność opisywanie brzmienia Auror i nikt lepiej nie wie o nich lepiej niż ja ? co oczywiście nie mija się z prawdą ? pozdrowienia dla wszystkich, kto się czubi, ten się lubi ? Ja też czytając nie miałem pojęcia o co tobie chodzi??No i zdrowia z życzę bo sam jestem przeziębiony? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 A dziękuję mordeczko i wzajemnie ? Ciebie też Elizjum lubię i Endera 1 chociaż był niemily ostatnio i Kubaka lubię, chociaż lubi mi dogryzać i to w nim lubię ? jesteśmy tu stare ziomy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsp Napisano 8 marca 2021 Udostępnij Napisano 8 marca 2021 (edytowany) @S4Home odswiezam temat. Interesuje mnie jak sie ma Heco Direkt do Heco Celan Revolution. Bede wdzieczny za opinie. Edytowano 8 marca 2021 przez jsp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 To zupełnie dwie inne kolumny. Heco Direkt to pewien produkt oderwany od całej linii Heco. Ta linia jest w pełni robiona w Niemczech o odmiennej jak widać stylistyce. Mi nie pasowało by to do niczego i po prostu nie miał bym tego gdzie postawić. Ale ile tych kolumn mieliśmy w salonie tyle zeszło. Celan Revolution gra dźwiękiem potężniejszym, może mniej audiofilskim, ale angażującym energią przekazu. Z kolei Direkt właśnie stawia na przekaz muzyczny. Na wybrzmiewanie dzwieku. Uważam że o złe opinie trudniej w Direkt. Tam realnie nie ma się do czego przyczepić. Ale też z drugiej strony nikt nie wyleje na nie miodu a na Celany owszem. Kolumny które można kupować w ciemno? Moze tak je podsumowac? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts