Fafniak Napisano 27 lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 lutego 2019 https://www.stereolife.pl/archiwum/artykuly-lista/dyskografie-lista/3964-miles-davis-elektryczny-okres-1967-1975?fbclid=IwAR2sZeCs0IjTVWJvbjy7Kh_qpQyBr1dBFnnH5-5YbiURbDoAL_XyvNdkFqs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fortepiano Napisano 27 lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 lutego 2019 (edytowany) a propo gry na trąbce oglądałem dobry film Spike Lee "Czarny blues" z Denzel Washington który nauczył się grać (albo może tylko szybko poruszać palcami zgodnie z muzyką) specjalnie do tego filmu, robi wrażenie. Edytowano 27 lutego 2019 przez Fortepiano Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzarro72 Napisano 27 lutego 2019 Udostępnij Napisano 27 lutego 2019 To całe fiużyn rozmieniło na drobne wiele talentów. Dziś słucha się tego gorzej niż popeliny w stylu Led Zeppelin. Całe szczęście, że Shorter się z tego podniósł i w ostatnich latach znów gra wielką muzę. Całe szczęście, że Jarrett też szybko zrozumiał, że te to ślepa uliczka...Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Trochę tak... ja czasem jestem tak zaskoczony w którą stronę "podążył' twórca w danym utworze... Czasem w strone tak "nie do słuchania" , że tylko fragmenty utworów sa zjadliwe. (tak z własnych wrażeń) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fonomajster Napisano 18 lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 lipca 2019 >dzarro72, popelina w stylu Led Zeppelin. Grubo! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts