chazy Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Hej wszystkim, od niedawna posiadam gramofon Technics SL BD20. Poszukuje do niego wzmacniacza i kolumn/głośników, które będą nadawały się do słuchania głównie rocka. Czytałam, że DENON PMA 720AE bardzo dobrze nadaje się do tego typu muzyki, czy to prawda? Mogę prosić o poradę w tej kwestii? Dziekuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Witaj na Forum. Teraz potrzeba więcej szczegółów (zgodnie z wątkiem "Pierwsze posty..."): jaki budżet, powierzchnia pokoju itd. Pozdrawiam PS. Przeniosłem Twój wątek do właściwego działu i poprawiłem tytuł-tak będzie czytelniej :-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Witaj, Denon PMA-720AE i rockowa muzyka to nie jest najlepsz połączenie. Podaj najpierw trochę więcej informacji - jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jaki masz budżet na zakup wzmacniacza i kolumn. Postaram się coś konkretnego zaproponować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 marca 2019 Udostępnij Napisano 26 marca 2019 Uzupełnij wątek bo nie wiem co ci doradzić. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts