slaw0001 Napisano 1 lipca 2019 Napisano 1 lipca 2019 Rodzi sie tez pytanie o osobiste preferencję. Na początku moje drogi w dorosłym stereo, przesiadając się ze wszystko majacę mikro wieży pełnej xloadów i boosterów byłem załamamy "znikomą" ilościa basów do czasu aż się z tym oswoiłem, osłuchałem i zacząłem doceniać jego jakość a nie ilość. Odpisz, cytując
Gizbern Napisano 1 lipca 2019 Autor Napisano 1 lipca 2019 3 godziny temu, S4Home napisał: Właśnie przez akustykę tego Badu może być po prostu mniej. Ja też testowałem zarówno r300 jak i r500 w pomieszczeniach prywatnych. U klientów, u siebie i u znajomych. To linia kolumn o solidnej podstawie basowej. Jeśli jej nie ma to słaby wzmak albo bardziej prawdopodobne właśnie akustyka. Pozdrawiam Bas jest i to elegancki,jednak inny niż w subwoferze.Bardziej dostojny.Ponad 30 dni z tym walczyłem.Faktem jest że przejście z pianokrafta z browersami i subem na ten system wywołał mieszane uczucia.Jednak to kwestia przyzwyczajenia do mini.Wzmacniacz raczej za słaby nie jest - Roksan kandy k3.Najlepszy dźwięk jak narazie osiągam z cd potem radia internetowego ,bluetootha i na końcu z nc+.Tylko nie wiem czemu radio gra najgłośniej przy tych samych ustawieniach potencjometru.Co do cd to praktycznie zestaw odrazu pokazuję źle nagrane płyty cd co przerzedziło moją kolekcję o ponad połowę. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 3 lipca 2019 Napisano 3 lipca 2019 To normalne. Każde z rodło ma inny poziom wyjściowy. A klasyczne wzmacniacze nie mają funkcji wyrównującej tego jak np amplitunery AV. Oczywiście jeśli dłuższy czas uzywa się w stereo suba to później system nawet z dobrym basem może się jednak wydawać że ma go mniej. Prawda jest jednak taka że pojawia się zróżnicowanie, kontrola i szybkość o której trudno w subach. Odpisz, cytując
Recommended Posts