Kamill00 Napisano 17 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2019 Witam. Nowy Mcintosh kosztuje ponad 24000zł Jest obecnie na Allegro licytacja nowego....jestem na 2 miejscu i zapewne tej licytacji nie wygram bo jeszcze parę zł mogę dorzucić (Nie napiszę ile żeby przypadkiem ten ,,pierwszy" użytkownik nie przeczytał 😁) ponieważ czasami poluje na ,,okazję cenowe" Pomijając rodzaj muzyki jakiej słucham, pomieszczenie itd itd niech mnie ktoś uświadomi jakie $ bym musiał jeszcze wyłożyć aby uwzględniając go w torze audio wszystkie elementy pasowały do siebie. Chodzi mi o minimum finansowe bez konkretnych nawet marek czyli np. Kolumny jakieś xxxx tyś zł, Streamer xxxx tys zl itd. Jeśli ten temat to takie trochę zawracanie dupy to z góry przepraszam, ale jestem ciekaw jak to mniej więcej wygląda ponieważ zdaję sobie sprawę że nie można takiej końcówki mocy podłączyć do głośników które są warte 3500 zł itd ..... A choćby mi taka wpadła mówiąc w przenośni za darmo to chcę wiedzieć z jakimi mniej więcej jeszcze kosztami trzeba się liczyć aby to lepiej lub gorzej ale jednak zagrało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 17 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2019 Oj Kamill00 Gdybyś kupił taką końcówkę to dopiero byś zobaczył co potrafią Twoje głośniki. W cale nie jest to przyrost formy nad treścią. Musisz doświadczyć takiego porównania, to wtedy się przekonasz. Ale...do tej końcówki potrzebujesz dobrego pre-ampu! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2019 Napisz do Bogusława. Jest tutaj na forum ma tego maca. Od nas heco statementy, teraz dobieral dac. Przed wyborem wzmaka słuchał kilku. Myślę że będzie najbardziej odpowiednia osoba aby ci pomóc. Doradzi ci szczerzej niż branża. Ale szykuj się raczej na kolejne wydatki. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts