miuzziker Napisano 5 maja 2019 Udostępnij Napisano 5 maja 2019 Witam wszystkich. Jakie wybrać kolumny do 400zł Kolumny będą stać w salonie o powierzchni 60m2. Będą używane do filmów i słuchani muzyki dance i rock. Zatanawiam się nad poniższymi kolumnami: 1) Jamo Cornet 70 2) 2 kolumny satelitarne PJ Jamo SC 4600 - 1 kolumna centralna PJ Jamo CC 4600 - 1 subwoofer Jamo E 5 SUB.2 3) JAMO SL150 4) Jamo studio 190 5) Skart 200 6) Kolumny jamo 130s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 5 maja 2019 Udostępnij Napisano 5 maja 2019 Cześć kolego. podałeś trochę mało danych, ale już z nich da się coś wyciągnąć i napiszę to najdelikatniej, jak to tylko możliwe - jak chcesz nagłośnić 60m2 za 400 srebrników?! Trochę myślenie życzeniowe i ja się poddaję, ale może koledzy dadzą radę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miuzziker Napisano 6 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 maja 2019 Nie wszystkich stać na wydawanie kilku tysięcy złoty na sprzęt audio. Teraz słucham głosu tylko z telewizora. Chcę trochę polepszyć jakość w rozsądnych pieniądzach. Może za parę lat będę miał dużo pieniędzy i kupię lepszy zestaw audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Aktywne głośniki komputerowe np Logitech lub używane monitory aktywne JBL albo Yamaha. https://sklep.rms.pl/microlab-fc-330-fc330-zestaw-stereo-aktywnych-glosnikow-2-1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 Dnia 6.05.2019 o 08:32, miuzziker napisał: Nie wszystkich stać na wydawanie kilku tysięcy złoty na sprzęt audio. Teraz słucham głosu tylko z telewizora. Chcę trochę polepszyć jakość w rozsądnych pieniądzach. Może za parę lat będę miał dużo pieniędzy i kupię lepszy zestaw audio. A masz już wzmacniacz? Bo napisałeś, że szukasz kolumn. Jeśli nie - to kolumny aktywne (jak zaproponował RMS) mogą być tańszym i lepszym wyjściem. Co będzie źródłem dźwięku? Podłączenie kablem analogowym? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 8 maja 2019 Udostępnij Napisano 8 maja 2019 (edytowany) Polecam aktywne Microlab Solo C7now sam używam przy PC do muzy trochę ponad budżet ale warto https://www.morele.net/glosniki-komputerowe-microlab-solo-7c-6945198850195-322000/ Edytowano 8 maja 2019 przez spinacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts