Miras23 Napisano 30 czerwca 2019 Napisano 30 czerwca 2019 Być może nie doczytałem, ale jest taka strona: audiomarkt.de Dużo zakręconych z europy tam handluje. Może looknij? Marantzy nie brakuje. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 1 lipca 2019 Napisano 1 lipca 2019 Nie każdemu Marantz może się podobać. To dobry odtwarzacz ale o innym brzmieniu od pd50. Moim zdaniem nic na siłę. Pozdrawiam Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 4 lipca 2019 Autor Napisano 4 lipca 2019 Zalaczam dzis dwie fotki.Na pierwszej tak bylo wczesniej a na drugiej tak jest teraz.I jaka roznica?Mimo braku ustrojow poprawa akustyczna ogromna na plus.Doslownie kazde pasmo brzmi lepiej.Nawet te male Missiony zaczely grac pieknie.Do idealu oczywiscie troche brakuje z racji obecnosci obok drzwi.Dlatego mysle ze po dobraniu odpowiednich ustrojow bedzie jeszcze lepiej.Ciagle cos😄.Z jednej strony poszukiwania drugiego cdeka.Z drugiej praca nad akustyka.Ciekawe hobby i nieco uciazliwe finansowo😄. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 lipca 2019 Napisano 5 lipca 2019 Początkowo były chyba deczko za szeroko. A jak to wpłynęło na melodike? Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 5 lipca 2019 Autor Napisano 5 lipca 2019 Melodika moim zdaniem teraz otworzyla sie na srednice.Bas jest mniej wiecej taki sam jak byl wczesniej.Duza poprawa stereofonii.Ale najwieksze zaskoczenie to te male Missiony.Melodika z Rotelem ladnie brzmi.Natomiast te male Missiony teraz swietnie wpolpracuja z Yamaha.Ale jak pisalem wczesniej dopiero po zainstalowaniu ustrojow bedzie prawdziwy efekt koncowy.Jednak ogolnie mowiac po pozbyciu sie mebli miedzy kolumnami dzwiek stal sie bardziej wyrazny, obecny w calym pokoju, z duza iloscia detali, i wydaje mi sie ze wczesniej lekko wycofana srednica teraz jest troche wysunieta do przodu.Poprostu jest jak dla mnie duzo lepiej😃. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 11 listopada 2019 Autor Napisano 11 listopada 2019 Zmiana koncepcji.Po dluzszych poszukiwaniach cd do drugiego systemu doszedlem do wniosku ze jednak wole pojsc w strone odtwarzacza sieciowego.Ale bardziej mi chodzi o odtwarzanie z pamieci usb.Pendrive, dysk....Moze ipod jak sie zaopatrze.Ale napewno usb.I zeby nawigacja miedzy folderami byla latwa i prosta.Radio internetowe i serwisy typu Tidal sa na dalszym planie jako mniej istotne.Oczywiscie urzadzenie ma obslugiwac flac i funkcje gapless.Mysle o Pioneer N50 badz 70.Ale dosc wysokie ceny.Moze na raty....A moze sa jakies tansze rownie dobre urzadzenia?Ma to grac z Rotelem RA04.Podlaczone kolumienki Mission M73i.Prosze o propozycje. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 12 listopada 2019 Napisano 12 listopada 2019 CXN sprawdzony idealnie i płynnie czyta peny. W sumie N50AE też Tu się nie zawiedziesz. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 12 listopada 2019 Autor Napisano 12 listopada 2019 To szykujcie na black friday dobra cene 😄 Odpisz, cytując
Recommended Posts