Amarok Napisano 27 lipca 2021 Udostępnij Napisano 27 lipca 2021 10 minut temu, Asia napisał: Czasem wystarczy zapytać 😁. Nie zawsze jest czas i możliwość od razu odpisać 😀 13 minut temu, HQ150 napisał: ***** *** Ja myślałem że to:-) To jest pięć gwiazdek i trzy gwiazdki a nie osiem gwiazdek 😁😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 lipca 2021 Udostępnij Napisano 28 lipca 2021 To tak jak testy w pewnym czasopiśmie. Różne grupy,segmenty testu dostają po 4 gwiazdki a finalna ocena to 5 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper.kaps Napisano 30 lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 lipca 2021 Dnia 27.07.2021 o 08:51, Dedal75 napisał: a na obrączce mam wygrawerowane 'Kanapka z serem" 😁 Z moją dziewczyną niedawno temu chcieliśmy sobie taki inside nasz wydziarać, a konkretnie 'kanapkę z żółtym serem' (długa historia), ale nie starczyło jej odwagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 lipca 2021 (edytowany) My w sumie też, jakieś 12 lat . Uzywalismy tego zwrotu zamiast DOBRANOC. Pzdr Edytowano 30 lipca 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 30 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2021 Musze dopisać do tematu tag: "kanapki z serem", bo się forumowicze moga nie połapać o czym wątek 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 lipca 2021 Ok.😆 Jak uda mi się coś z Nuprime wypożyczyć to postaram się coś napisać. Narazie na 1 miejscu Haiku jeden z dwóch modeli . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 30 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2021 4 godziny temu, Dedal75 napisał: Ok.😆 Jak uda mi się coś z Nuprime wypożyczyć to postaram się coś napisać. Narazie na 1 miejscu Haiku jeden z dwóch modeli . Pzdr Spoko. Mnie te "kanapki" nie przeszkadzają 🙂👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 30 lipca 2021 Udostępnij Napisano 30 lipca 2021 Za starych czasów na płaskie sprzęty jak nuprime mówiliśmy z kumplem kanapki 😂 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A1x Napisano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2021 Dnia 30.07.2021 o 15:26, Dedal75 napisał: Ok.😆 Jak uda mi się coś z Nuprime wypożyczyć to postaram się coś napisać. Narazie na 1 miejscu Haiku jeden z dwóch modeli . Pzdr Napisz, bo jako zadowolony posiadacz STA-9, z chęcią przeczytam jak ta końcówka wypada na tle innych wzmacniaczy. Mnie bardzo przypadła do gustu ze względu na sygnaturę brzmienia - obiektywnie może wcale nie być taka dobra - jednak wszystko jest kwestią gustu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts