Dario G Napisano 5 lipca 2019 Napisano 5 lipca 2019 Witam Zastanawiam się nad kupnem gramofonu. Zastanawiam się nad MusicCast VINYL 500. Może jest coś innego w tej samej cenie lub niższej warte zastanowienia, może lepsze. Będzie podłączony do amplitunera MusicCast R-N402D. Proszę znawców o podpowiedzi. Dziękuję Odpisz, cytując
S4Home Napisano 5 lipca 2019 Napisano 5 lipca 2019 Myślę że będzie lepiej. Jeśli nie potrzebujesz systemu bezprzewodowego to zdecydowanie idź w kierunku pro jecta. To firma która w tym budżecie wiedzie prym. Zapraszam do kontaktu. Doradzimy pokażemy jak ustawić pierwszy gramofon i zrobimy dobre ceny Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 lipca 2019 Napisano 5 lipca 2019 Witaj, Dokładanie tak jak Koledzy napisali wyżej, Yamaha nie jest specjalistą w produkcji gramofonów i jedynym argumentem aby wybrać ten model jest jego bezprzewodowość i system multi room. W innym wypadku są dwa słuszne rozwiązania - Pro-Ject Debut Carbon najlepiej w wersji Esprit (akrylowy talerz) z dobrą wkładką Ortofon 2M red lub Rega Planar 1. Oba gramofony w swojej cenie brzmią świetnie. Pozdrawiam, Michał. Odpisz, cytując
Dario G Napisano 6 lipca 2019 Autor Napisano 6 lipca 2019 Dnia 5.07.2019 o 10:16, Q21 napisał: Witaj, Dokładanie tak jak Koledzy napisali wyżej, Yamaha nie jest specjalistą w produkcji gramofonów i jedynym argumentem aby wybrać ten model jest jego bezprzewodowość i system multi room. W innym wypadku są dwa słuszne rozwiązania - Pro-Ject Debut Carbon najlepiej w wersji Esprit (akrylowy talerz) z dobrą wkładką Ortofon 2M red lub Rega Planar 1. Oba gramofony w swojej cenie brzmią świetnie. Pozdrawiam, Michał. Dziękuję za informację, po przeglądzie opisów tych dwóch gramofonów jakoś skłaniam się do Pro-Ject'a. A przeglądając natrafiłem na model z oznaczeniem DEBUT CARBON ESPRIT DC SB i to SB coś oznacza? Dnia 5.07.2019 o 08:57, S4Home napisał: Myślę że będzie lepiej. Jeśli nie potrzebujesz systemu bezprzewodowego to zdecydowanie idź w kierunku pro jecta. To firma która w tym budżecie wiedzie prym. Zapraszam do kontaktu. Doradzimy pokażemy jak ustawić pierwszy gramofon i zrobimy dobre ceny Pozdrawiam Dziękuję za propozycję, będę się odzywał jak tylko zabiorę się do kupienia. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 lipca 2019 Napisano 8 lipca 2019 Zapraszam. Zadzwoń do nas to wyjaśnimy ci wszelkie informacje na temat gramofonów. Pozdrawiam Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 lipca 2019 Napisano 8 lipca 2019 Dnia 5.07.2019 o 08:57, S4Home napisał: Jeśli nie potrzebujesz systemu bezprzewodowego Kurde , nie wiedziałem , że dożyję takich czasów ..... gramofon = ethernet = MusicCast Dnia 5.07.2019 o 08:53, Dario G napisał: Zastanawiam się nad kupnem gramofonu. Co chcesz uzyskać tym zakupem , możliwość odtwarzania z kolejnego nośnika ,czy sygnaturę dźwięku jaką ma czarny krążek ? Odpisz, cytując
Recommended Posts